İllüzyonel Teknikler: Hikayeleştirme, Oyunlaştırma ve Kullanıcı Deneyimi Sertifikalı Workshop - Son Dakika
Kültür Sanat

İllüzyonel Teknikler: Hikayeleştirme, Oyunlaştırma ve Kullanıcı Deneyimi Sertifikalı Workshop

İllüzyonel Teknikler: Hikayeleştirme, Oyunlaştırma ve Kullanıcı Deneyimi Sertifikalı Workshop

18: 45 - 19: 15İllüzyonel Teknikler Açılış : Yrd. Doç. Dr. Adnan Veysel Ertemel, İstanbul Ticaret Üniversitesi19: 15 - 19: 45 Hikayeleştirme (Storytelling) : Sinan Sülün, Dinamo Danışmanlık, Storyteller19: 45 - 20: 00 ARA 20: 00 - 20: 30Kullanıcı Deneyimi (User Experience) : Mustafa Dalcı...

05.03.2017 20:04

18: 45 - 19: 15

İllüzyonel Teknikler Açılış :  Yrd. Doç. Dr. Adnan Veysel Ertemel, İstanbul Ticaret Üniversitesi

19: 15 - 19: 45

Hikayeleştirme (Storytelling) : Sinan Sülün, Dinamo Danışmanlık, Storyteller

19: 45 - 20: 00   ARA

20: 00 - 20: 30

Kullanıcı Deneyimi (User Experience) : Mustafa Dalcı - Userspots Founder

20: 30 - 21: 00

Oyunlaştırma (Gamification) : Ercan Altuğ Yılmaz, Mindset İnstute, Gamer

Ürün ve iş modelinde değişiklik yapmanın mümkün olmadığı durumlarda, dikkat ekonomisiyle karakterize edilen yeni çağda markaların takım çantasında artık yeni silahlar vardır. İllüzyonel teknikler olarak adlandırılan bu silahlar, hedefte olan kullanıcılarını onların bilinçaltına hitap ederek ikna etme esasına dayanmaktadır.

İllüzyonel teknikler mutlaka iş hedeflerine uygun tasarlanır. Duyularla ilgili olan ve bilinçdışı beyin olarak adlandırılan eski beynin kullanıcılarda istenen doğrultuda hareket etmesi için belli bir sistematikle uyarılması sonucu ürünle etkileşime sokulmasını amaçlar.

Oyunlaştırma, Oyun olmayan bir gerçek hayat kurgusunu, oyunu andırarak bir başka ifadeyle oyunsallaştırarak kullanıcının ürün kullanımında, arzu edilen aksiyonları almada, tekrarlanan alışverişler yapmada daha motive hale gelmesi sağlanmaktadır.

Hikayeleştirme, Markayı kullanıcıların hayal dünyasındaki değer yargılarına damardan bağlantı kuran bir hikaye ile irtibatlandırıp markayı kullanırken bambaşka duyguları harakete geçirir.

Kullanıcı deneyimi, düşündürtmeyen, eğlendiren kendini unutturup akışa kapılacak biçimde tasarlayarak tüketicileri bir tür hayal dünyasına sokar.

EĞİTİME KATILIM ÜCRETSİZ OLUP İSTEĞE BAĞLI OLARAK SERTİFİKA VE KİTAP ALINABILECEKTIR:

EĞİTMENLERDEN İMZALI KATILIM SERTİFİKASI + İMZALI İLLÜZYONEL TEKNİKLER VE HERKES İÇİN OYUNLAŞTIRMA KİTABI = 50 TL

http://www.dr.com.tr/Kitap/Dijital-Cagda-Illuzyonel-Pazarlama/Adnan-Veysel-Ertemel/Egitim-Basvuru/Is-Ekonomi-Hukuk/Satis-Pazarlama-Halkla-Iliskiler/urunno=0001683921001

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat İllüzyonel Teknikler: Hikayeleştirme, Oyunlaştırma ve Kullanıcı Deneyimi Sertifikalı Workshop - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement