MKM Yeni Bir Etkinliğe Daha İmza Attı - Son Dakika
Kültür Sanat

MKM Yeni Bir Etkinliğe Daha İmza Attı

MKM Yeni Bir Etkinliğe Daha İmza Attı

"Kontra Bakış 2" ile kahkaha tufanı yaşandı.

26.12.2011 11:57

Tiyatrocu – Showman İsmail'in Akgül'ün sahnelediği "Kontra Bakış2" isimli tiyatro oyunu Meclis Kültür ve Sanat Merkezi'nde tiyatro severler ile bir kez daha buluştu.

Tiyatrocu İsmail Akgül'ün stand up formatında sahnelediği "tek kişilik gösteri" şeklindeki "kontra bakış" isimli oyun yoğun istek üzerine "Kontra Bakış 2" ismiyle ve yenilenmiş şekli ile bir kez daha sahnelendi.

MKM'de sahnelenen oyunu Antakya Belediyesi Meclis Üyesi Aytaç Kınay başta olmak üzere çok sayıda sanat sever ilgi ile izledi.

Oyuncu İsmail Akgül, yaşamda karşılaşılan bir çok olaya ters ve farklı açılardan baktığı oyun ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, sanata ve sanatçıya desten veren herkese teşekkür etti.

Akgül, birinci oyunda yaptıkları hataları düzelterek, daha iyi bir oyun hazırladıklarını ve seyircilerin gülmenin keyfini daha fazla çıkardığını ifade etti. Akgül, oyunu hazırlamasında ve sahneye koymasında büyük emeği olan ekip arkadaşlarına da teşekkür etti.

Meclis Kültür ve Sanat Merkezi Basın Danışmanı M.Hüseyin ZORKUN yaptığı açıklamada, MKM'de kültür ve sanat etkinliklerinin artarak devam ettiğini belirterek, "Tiyatrocu – showman İsmail Akgül'ün, tek kişilik oyununda farklı bir performans sergilendi. Birinci oyunda izleyiciler bir kahkaha tufanı yaşamışlardı. Komedi türü tek kişilik stand – up gösterisi iki bölüm halinde yeniden sahnelendi. Oyunda bir çok şarkı, kahraman, sanatçı, günlük yaşamda karşılaşılan olaylar farklı ve mizahi bir yaklaşım ile ele alındı. İnteraktif gösteri olan programda, tiyatro severler kahkaha tufanı yaşadılar. ZORKUN MEDYA ve Hatay'ın Haber Merkezi www.antakyahaber.net yaşam portalının BASIN sponsoru olduğu oyunun Yönetmenliğini Mesut Kurt ve Müziğini Hasan Şeker yaptı" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat MKM Yeni Bir Etkinliğe Daha İmza Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement