Rasim Özdenören ile Başka Şeyler - Son Dakika
Kültür Sanat

Rasim Özdenören ile Başka Şeyler

Rasim Özdenören ile Başka Şeyler

Türkiye Ve Dünya Gündeminin Satır Aralarına Yönelik Sorgulamalar Yapılarak, Sanat, Aktüalite Ve Medya Dünyası Üzerine Hazırlanan Özel Dosyalar Ekrana Geliyor.

19.07.2010 15:43  Güncelleme: 15:46

İsmail Halis'in sunduğu Başka Şeyler'de bugün türkiye ve dünya gündeminin satır aralarına yönelik sorgulamalar yapılarak, sanat, aktüalite ve medya dünyası üzerine hazırlanan özel dosyalar ekrana geliyor.

Bir çok öykü ve deneme kitabın imza atan, Türkiye önemli düşünürlerinden Rasim Özdenören'in "referandum, Türkiye 'de adalet mekanizması ve adalet arayışı, Türkiye'nin gerçek problemi, zihniyet mücadelesinin arka planı" gibi konular üzerine görüş ve düşüncelerini paylaştığı programda, Bugün gazetesinin kamuoyuna "İşte İhanet" başlığıyla duyurduğu Türkiye'yi sarsan haberle birlikte Star gazetesinin manşetine taşıdığı "PKK Vururken Asker STK Kovalıyordu" haberi de mercek altına alınıyor.

" Galatasaray'ın Arnavut asıllı yeni transferi Lorik Cana'nın Türk düşünce adamlarından Şemsettin Sami ile olan bağı, "gönül denizinin ateşi" Neşet Ertaş'ın dünyası ve film karelerinde unutulan Afganistan Arnavut" başlıklı özel bölümlerin yer aldığı program, "Türkiye ve dünya gündemine incelikli bir yaklaşım, sanata ve hayata yeni bir bakış, medyaya esaslı bir ŞEY gelsin Başka Şeyler" mottosuyla yayınlanıyor. "Başka Şeyler" 20 Temmuz Salı 18:00'de TVNET'te.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Rasim Özdenören ile Başka Şeyler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement