Salon'dan Özel Bir Etkinlik - Son Dakika
Kültür Sanat

Salon'dan Özel Bir Etkinlik

Salon\'dan Özel Bir Etkinlik

Efsane radyo programı Stüdyo FM müzikseverlerle son bir kez Salon'da buluşuyor

18.01.2013 12:37

Salon, Türkiye'nin ilk ve en uzun soluklu canlı radyo programı Stüdyo FM için 19 Ocak Cumartesi akşamı özel bir etkinlik düzenliyor. Yıllar boyunca başarıyla sürdürülen ve müzikseverler için efsane haline dönüşen radyo programına bir teşekkür niteliğinde yapılacak geceye, programın yapımcısı Yavuz Aydar ve programı onunla birlikte sunan Şebnem Savaşçı'nın yanı sıra müzik ve medya dünyasından isimler de DJ olarak katılacak.

Yayın hayatına başladığı 3 Eylül 1978 tarihinden bu yana tam 34 yıl boyunca aralıksız devam eden Stüdyo FM'e, dinleyicilerinin müzik birikimine katkıları için teşekkür etmek üzere düzenlenecek özel etkinlik, 19 Ocak Cumartesi akşamı saat 19.00'da başlayacak. Hakan Tüfekçi'nin sunumuyla NTV Radyo'dan canlı yayımlanacak gecede, DJ setin başında Yavuz Aydar ve Şebnem Savaşçı'nın yanı sıra Sevin Okyay, Sedat Ergin ve Yavuz Baydar da olacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek geceye katılmak için rezervasyon@iksv.org adresine e-posta göndererek onay almak yeterli.

3804 programlık bir efsane: Stüdyo FM

Yayın hayatına 3 Eylül 1978 tarihinde başlayan, TRT'nin ilk canlı pop müzik programı Stüdyo FM, pop, rock ve jazz-rock türünün dünya yıldızlarını yıllarca dinleyicilerle buluşturdu. Yavuz Aydar'ın hazırladığı ve Şebnem Savaşçı ile birlikte sunduğu program, müzikseverlerle 34 yıl 4 ay boyunca ara vermeden bir araya geldi. Birçok kuşağın severek dinlediği Stüdyo FM, 28 Aralık 2012 tarihinde yayımlanan 3804. programıyla yayın hayatına veda etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Salon'dan Özel Bir Etkinlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement