Two Tenors - Son Dakika
Kültür Sanat

Two Tenors

Two Tenors

Haldun Dormen süpervizörlüğünde gerçekleşen "Two Tenors", 12 Ekim'de Pera Palace Hotel sahnesinde sizlerle..."Pera Palace Hotel Jumeirah'ın 120 yılı aşkın tarihi boyunca unutulmaz balolara, konserlere imza atan, doğal akustiği ile İstanbul'un en özel salonlarından biri olan Grand Pera Balo Salonu, bu kez konservatuvardan iki sınıf arkadaşının 20 yıl sonra sahne üzerindeki müzikal düellosuna tanıklık edeceğiniz Haldun Dormen süpervizörlüğünde gerçekleşen "Two Tenors" galasına ev sahipliği yapıyor.

12.10.2016 09:04

Haldun Dormen süpervizörlüğünde gerçekleşen "Two Tenors", 12 Ekim'de Pera Palace Hotel sahnesinde sizlerle...

"Pera Palace Hotel Jumeirah'ın 120 yılı aşkın tarihi boyunca unutulmaz balolara, konserlere imza atan, doğal akustiği ile İstanbul'un en özel salonlarından biri olan Grand Pera Balo Salonu, bu kez konservatuvardan iki sınıf arkadaşının 20 yıl sonra sahne üzerindeki müzikal düellosuna tanıklık edeceğiniz Haldun Dormen süpervizörlüğünde gerçekleşen "Two Tenors" galasına ev sahipliği yapıyor.

Başrollerinden birinde hem uluslararası arenada hem de ülke çapındaki projelerde yer alarak sanatseverlerin beğenisini kazanmış opera sanatçısı Cenk Bıyık var. Diğer başrol ise tiyatro oyunlarının, televizyon yapımlarının ve sinema filmlerinin aranılan oyuncusu aynı zamanda eğitimli tenor Atılgan Gümüş'e ait.

Şovun seyirciyi "jüri" olarak hissettiren yapısında Cenk, Atılgan'ın şarkıları yorumlamasını laubalice bulurken, Atılgan ise Cenk'in tarzını abartılı ve snop olarak değerlendirir. Dakikalar ilerledikçe bu iki tenorun sahnedeki yetenek sergileme kavgası o denli çığırından çıkar ki olay, öğrencilik yıllarına ve özel hayatlarına dek uzanan sataşmalarla müzikal bir hesaplaşmaya döner. İşte birbirlerine bu denli kızan ancak bir o kadar da hayranlık duyan "Two Tenors'dan kimin haklı olduğuna jüri olarak sizler karar vereceksiniz."

Kaynak: Etkinlik.io

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement