Üstat Zihni Göktay'a Anlamlı Ödül - Son Dakika
Kültür Sanat

Üstat Zihni Göktay'a Anlamlı Ödül

Üstat Zihni Göktay\'a Anlamlı Ödül

Zihni Göktay'ın Meslekte Üstün Hizmet Ödülü aldığı Hisse-i Şayia oyunu, Kistik Fibrozis hastalarına umut ışığı oldu.

24.01.2017 12:17

Zihni Göktay'ın başrolünü paylaştığı, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde muhteşem bir performansa, bitmeyen bir aşkın kahkahalar attıran didişmelerine ev sahipliği yapan "Hisse-i Şayia" ilk sahnelenişinin 100. Yılında sosyal duyarlılık için yüzlerce sanatseveri buluşturdu.

İstanbul Caddebostan Rotary kulübü tarafından, Kistik Fibrozis Projesi kapsamında düzenlenen ve tüm gelirinin Marmara Üniversitesi ile beraber ortaklaşa oluşturulan, Kistik Fibrozis Tanı ve Tedavi Merkezi için bağışlandığı 100 yıllık Hisse-i Şayia (Evlilik Komedisi) kapalı gişe oynandı. Sanatsever ve yardımsever izleyicilerin hınca hınç doldurduğu Muhsin Ertuğrul Sahnesi muhteşem bir performansa, kahkahalara ev sahipliği yaptı. Zihni Göktay ödülü alırken gecenin anlam ve önemi nedeniyle duygusal anlar yaşattı. İstanbul Caddebostan Rotary Klübü
Başkanı Seda Davran ve 2420. Bölge Guvernörü Özcan Albak'ın takdim ettiği meslek hizmet ödülünü ekibi adına kabul eden Zihni Göktay, çocuklarımızın Türkiye'nin geleceği olduğunu söyledi ve Sosyal yardımlaşmanın önemine dikkat çekti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Üstat Zihni Göktay'a Anlamlı Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement