Efsane dizi Ezel'in kamera arkası görüntüleri bir kez daha gündem oldu - Son Dakika
Magazin

Efsane dizi Ezel'in kamera arkası görüntüleri bir kez daha gündem oldu

2011 yılında final yapan Ezel dizisinin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu'nun elindeki silahı bırakarak, "Elimdeki silahı alın, böyle şiddet içerikli aletlerden hoşlanmam" dediği kamera arkası görüntüler yıllar sonra bir kez daha sosyal medyanın gündemine oturdu.

27.07.2022 11:23  Güncelleme: 11:40

Başrollerini Cansu Dere, Kenan İmirzalıoğlu, Barış Falay, Tuncel Kurtiz, Yiğit Özşener, Bade İşçil ve Sedef Avcı'nın başrollerini paylaştığı Ezel dizisi, 2009-2011 yılları arasına damga vurdu. Günümüzde de konuşulmaya devam eden dizinin, yıllar önce yayınlanan kamera arkası görüntüleri sosyal medyada yeniden gündem oldu.

"SİLAHI ALIN, ŞİDDET İÇERİKLİ ALETLERDEN HOŞLANMAM"

Kenan İmirzalıoğlu'nun aksiyon sahnesinin çekildiği anlarda 1,5 dakikalık bir ara veriliyor. Neşeli halleri dikkat çeken İmirzalıoğlu, elindeki silahı görevliye teslim ederek "Elimdeki silahı alın, böyle şiddet içerikli aletlerden hoşlanmam" diyor. Ayrıca İmirzalıoğlu'nun önce nazik bir şekilde tabure istemesi, "Abi kaydı kestim" lafını duymasının ardından ise "Nerede lan bu tabure" diyerek espri yapması izleyenleri güldürdü.

Ezel'in kamera arkası görüntüleri yeniden viral oldu
Ezel'in kamera arkası görüntüleri yeniden viral oldu
Ezel'in kamera arkası görüntüleri yeniden viral oldu
Efsane dizi Ezel\'in kamera arkası görüntüleri bir kez daha gündem oldu

Son Dakika Magazin Efsane dizi Ezel'in kamera arkası görüntüleri bir kez daha gündem oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement