Adnan Şenses'in Eşi: Kocamı Soyup Soğana Çevirmişler - Son Dakika
Magazin

Adnan Şenses'in Eşi: Kocamı Soyup Soğana Çevirmişler

Adnan Şenses\'in Eşi: Kocamı Soyup Soğana Çevirmişler

Geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Adnan Şenses'in eşi Lale Şenses, "Ölmeden önce rahmetliyi soyup soğana çevirmişler." dedi.

17.01.2014 08:12  Güncelleme: 08:22

Adnan Şenses'in ölümüyle ortaya atılan 'miras kavgası' iddiası, Şenses Ailesi'nde büyük üzüntü yarattı. Olayın kahramanlarından olan, Adnan Şenses'in kızı Arzum Alkış Şenses'in iddialara ateş püskürmesinin ardından, merhum sanatçının eşi Lale Şenses de sessizliğini bozdu.

Sabah gazetesine konuşan Lale Şenses, "Birileri adına kredi çekip, kocamı soyup soğana çevirmiş. Adamcağız üzüntüsünden kendini yiyip bitirmiş meğer!" dedi.

İşte Lale Şenses'in açıklamalarından satırbaşları;

"Benim eşim bugüne kadar ne kimseden borç almıştır, ne de istemiştir. Fakat ölümünden önce birileri onun adına kredi çekmiş. Her şeyini boşaltmışlar, soyup soğana çevirmişler rahmetliyi. İyi ki parası yok, bir de olsa ne olurmuş...

"BATTIĞINI BİLSEYDİM İŞLERİNE EL ATARDIM"

Adnan, beni iş hayatında hiç karıştırmazdı. Ona göre kadın evde oturmalıydı. Ama Adnan resmen batmış! O; kimseye sıkıntısını anlatmaz, işlerine asla karıştırtmazdı. Ben kocamın battığını bilseydim, işlerine el atardım. Adamcağız kederinden, üzüntüsünden kendini yiyip bitirmiş meğer. Ne malı, ne mülkü; dünya kadar borcu varmış.

"BENZİN İSTASYONUNU ÇALIŞTIRIYORUZ"

Adnan, hastaneye yatmadan önce zaten benzin istasyonunu satışa çıkarmıştı. Şimdi onu satmak yerine işler hale getirip borç ödemeye çalışıyoruz."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Adnan Şenses'in Eşi: Kocamı Soyup Soğana Çevirmişler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • idris: adem müslümanları izahat etmişsin birde kendini izah ette nasıl bir yaratık olduğunu öğrenelim.. 13 8 Yanıtla
  • AYDINLI: Bu işlerin din ile ne ilgisi var, gerçekten müslüman olabilsek hep ağızda, İslam dinini içine sindirmiş olan biri zaten haramda gözü olmaz ayetler insn oğlunun nasıl mutlu sağlıklı huzur dolu yaşayacağını ayetlerin tamamında bahsediyor sorun dini kullanmak, dindar geçinmek ve bu tür görünerek halkın gözünü boyayarak harama el uzatıp ayakkabı kutularına para doldurmak ve bunları yapanları korumak ve kollamaktır sonra kalkıpta islama dil uzatmak bunun için hayatını adamış muhterem insanları karalamanın müslümanlıkla yakından uzaktan alakası yoktur, Vatanımızda Hukuk devletinde laik olarak yaşayabilmek ve bunu layığyla yapabilmek vatandaşını kavgadan uzak mutlu refah dolu bir hayat yaşatabilmektir Devletin görevi birilerinin ahını alıp göz yaşı üzerine kurulan her şey haram ve zalimliktir. 6 3 Yanıtla
  • sibel tırnova: ortada PARA var mı? eğer yoksa MİRAS kavgası neden çıkıyor?bildiğim kadarıyla KREDİ ÇEKTİĞİNDE EĞER ÖLÜM GERÇEKLEŞİRSE O PARAYI ALMIYOR BANKALAR..yanılıyor olabilir miyim? 2 0 Yanıtla

Advertisement