"Annem Evlenince Çıldırdım" - Son Dakika
Magazin

"Annem Evlenince Çıldırdım"

"Annem Evlenince Çıldırdım"

Doğukan Manço, annesi Lale Manço'nun babasının vefatından 4 yıl sonra yaptığı evlilikle ilgili konuştu: 'Düğün günü, çılgına döndüm.

08.01.2012 14:03

Efsane müzisyen Barış Manço'nun büyük oğlu Doğukan Manço, babasının ölümünden sonra yaşadıklarıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Saklambaç'ın haberine göre; Doğukan Manço, annesi Lale Manço'nun babasının vefatından yaklaşık 4 yıl sonra Serdar Ahıskalı ile yaptığı evliliği ilk başta hazmedemediğini söyledi ve ekledi: "Düğün günü, evdeki bütün camları yumruklayarak hepsini kırdım."

"Annemin mutlu olmasını istiyordum ama ilk başta başka biriyle evlenecek olmasını hazmedemedim" diyen Doğukan Manço, ekledi: "Annem, bunu asla bilmedi."

EN ÖZEL ŞARKISI

Babasına ve Barış Manço'nun sanatına olan hayranlığını da dile getiren Doğukan, sözlerini sürdürdü: "Babamın ölmeden önce yazdığı 'Güle Güle Oğlum' şarkısıyla bana veda ettiğini düşünüyorum. Ne zaman bu şarkıyı duysam, gözlerim dolar, içimi ayrı bir hüzün kaplar."

SESİMİZ BENZEMEZ

Kardeşi Batıkan Manço ile babasının şarkılarını ileriki nesillere anlatacak bir proje hazırladıklarını söyleyen Doğukan Manço, "Ne yazık ki ikimizin de sesi babamınkine benzemiyor" dedi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Annem Evlenince Çıldırdım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement