Bir Dönemin Gözde İsmi Berna Laçin, Kışın Ortasında Denize Girdi - Son Dakika
Magazin

Bir Dönemin Gözde İsmi Berna Laçin, Kışın Ortasında Denize Girdi

Ülke olarak kış mevsimini yaşadığımız şu günlerde, güzel oyuncu Berna Laçin tatil için gittiği Brezilya'da denize girdi.

14.12.2017 15:02  Güncelleme: 15:04

Brezilya Rio'da kış ayında yaz tatili yapmanın tadını çıkartan Berna Laçin, dalgalarla boğuşurken çektirdiği fotoğrafları hayranlarıyla paylaştı.

"OKYANUS TEPE TERS EDİYOR İNSANI"

Bir dönem Türk erkeklerinin gözde isimlerinden olan güzel oyuncu, paylaşımının altına "Denize mi girdim dayak mı yedim anlamadım... Güya ben dalgalarla boğuşma konusunda iddialıyım...Okyanus tepe ters ediyor insanı" notunu düştü.

24 BİNE YAKIN BEĞENİ ALDI

Yarım milyona yakın takipçisi olan Berna Laçin'in paylaşımı 15 saatte 24 bine yakın beğeni aldı. Takipçileri bikinili Berna Laçin'e 'Maşallah' mesajları yazarak oyuncunun fit vücuduna vurgu yaptı.

İşte Berna Laçin'in o paylaşımı;

Bir Dönemin Gözde İsmi Berna Laçin, Kışın Ortasında Denize Girdi

Son Dakika Magazin Bir Dönemin Gözde İsmi Berna Laçin, Kışın Ortasında Denize Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • Sinan: Ne kadar ecnebi memleket hastası bu bizim türkler sanki burunları büyüdü hiçmi hiç milliyetçilik kalmadı ülkede yahu ayıp be gavur benim denizime ve ülkeme hasret benim akılsız Türklerimde vatan haini arkadaş kendi ülkemin okadar güzel denizi ve görülecek yerleri varki,bakın İSRAİL TERÖR DEVLETİ KADAR OLAMADIK PARA DIŞARI GİTMESİN DİYE TÜM DÜNYADAKİ VATANDAŞLARI İSRAİLE KAZANÇLARINI VERGİLERİNİ ÖDÜYORLAR BAK,BAK İBRET AL UFACIK İSRAİL ŞİMDİ 10 MİLYON KİŞİLİK İSRAİL DÜNYAYI YÖNETİYORLAR.MİLLİYETÇİLİK,MİLLİYETÇİLİK, MİLLİ OLUN ARKADAŞ 4 MEVSİM ÜLKEM VAR MİS GİBİ..O PARALARI DIŞARI DÖKTÜKÇE HARAM YA HARAM BU KURANDA YAZIYOR,ARTIK UYAN TÜRKİYE.TÜRK HALKI MİLLİYETÇİ OLALIM BU VATAN AKDENİZ,KARADENİZ,DOĞU,GÜNEYDOĞU MARMARA,EGE BİZİM( 785.000 KM KARE) BENİM BİZİM VATANIM VATANIMIZ. 12 58 Yanıtla
    Orhun: İş olsun torba dolsun muhalefet olayım diye yazmışsın. Başka yerleri görmek gezmek yasak falan mı hayırdır. Yeni yerler öğrenmek yeni kültürleri tanımayalım oturalım evde koyun milleti olalım 10 1 serkan: hekardeş he kardaş başlarınızdaki bu kadar haram yedikçe anca boş konuşuruz böyle 5 2
  • abuzer: daş , daş :) 26 1 Yanıtla
  • herşey kader : Bundaki ateş okyanusu bile kaynatmıştır. 14 2 Yanıtla
  • serkan pirli: Berna Laçin hala gözde ve duruşu ile örnek bir sanatçıdır... 10 5 Yanıtla
  • alibey: Utanmaz elin memleketinde girene kadar İstanbul da girseydi 10 milyon beyeni alırdı. 10 4 Yanıtla
  • ATOZZ: HALA İŞ VAR ..BUFFF 6 4 Yanıtla
  • Abuzer kömürcü: Okyanus kalın gelmiş 8 2 Yanıtla
  • Zynp: Kısaca " Ben Brezilya'ya gittim"!... 8 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement