Bodrum Tatil Günlüğü - Son Dakika
Magazin

Bodrum Tatil Günlüğü

Bodrum Tatil Günlüğü

Yaklaşık bir haftadır Bodrum'da tatil yapan Didem Uzel, geçtiğimiz gün Yalıkavak'taki Xuma Beach'te görüntülendi.

13.07.2011 03:00

40 derece sıcakta havluya sarındı

Yaklaşık bir haftadır Bodrum'da tatil yapan Didem Uzel, geçtiğimiz gün Yalıkavak'taki Xuma Beach'te görüntülendi. Tek başına güneşin altında kitap okurken objektiflere takılan Uzel'in, 40 derece sıcağa rağmen boğazına kadar havlu ile sarınıp oturması dikkatlerden kaçmadı.

Telefonunu elinden hiç düşürmedi

Tatil için Bodrum'u tercih eden isimlerden birisi de Deniz Berdan oldu. Birkaç gün önce Bodrum'da güneşlenirken görüntülenen Berdan, şık bikinisiyle boy gösterdi. Dakikalarca elinden telefonunu düşürmeyen sosyetik güzel, koyu bir sohbete daldı.

Jet-ski'den inmiyor

Haziran başından beri Türkbükü'nde tatil yapan eski futbolcu ve yorumcu Sergen Yalçın, her gün saatlerce jetski'ye binip Türkbükü turu yapıyor. Sergen, arkadaşı Talip Öztürk ile suda yarış yapmayı da ihmal etmiyor.

Saatlerce güneş sefası

Oyuncu Levent Özdilek ve arkadaşı Bekir Aksoy da tatil için Bodrum'da olan isimlerden... Önceki gün 'Ship A Hoy'da güneşlenirken görüntülenen ikili, günün ilerleyen saatlerinde yanlarına gelen arkadaşlarıyla birlikte saatlerce güneşin tadını çıkardı.

Can ayağını burkmuş

Ünlü sanatçı Sibel Can, iki günlük tatil için rotasını Bodrum'a çevirdi. Büyük oğlu Engin Can ve kızı Melissa ile Bodrum'a giden Can, Türkbükü'ndeki 5Oda Otel'e yerleşti. Kızı ile birlikte tüm günü botta sahil turu yaparak geçiren ünlü sanatçının, ayağındaki bandaj dikkatlerden kaçmadı. Can, bir konser sırasında ayağını burktuğunu söyledi. Yıllar önce yine Bodrum'da tangalı görüntüsüyle dikkat çeken ünlü sanatçı, bu yıl temkinli davrandı. Can, bot turu boyunca pareosunu üzerinden çıkarmadı. Can, "Ailem ve ben çok mutluyuz, burada olmak çok güzel" dedi.

Çekim sonrası denize atladılar

Ünlü modacı Seval Birinci, yeni mayo koleksiyonunun çekimlerini geçtiğimiz günlerde Bodrum'da Gardens of Babylon Butik Otel'de gerçekleştirdi. Gündüz sıcağında yapılan katalog çekimleri sonrasında, birbirinden güzel modeller denize atlayarak serinledi.

Sabah : http://www. sabah. com. tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Bodrum Tatil Günlüğü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement