Bülent Serttaş, Sharapova'nın Maçına Neden Gittiğini Açıkladı: Doğum Günümdü - Son Dakika
Magazin

Bülent Serttaş, Sharapova'nın Maçına Neden Gittiğini Açıkladı: Doğum Günümdü

Rus tenisçi Maria Sharapova'nın maçını izlemeye giden Bülent Serttaş, "İzlemeyi hak edecek ne yaptı" diye soran takipçisine " Doğum günümdü" yanıtını verdi.

27.11.2017 20:17  Güncelleme: 23:11

Dünyaca ünlü Rus tenisçi Maria Sharapova ile Çağla Büyükakçay İstanbul'da karşı karşıya geldi. Maça giden ve paylaşımlarda bulunan Bülent Serttaş ise maç kadar konuşuldu.

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

TEB BNP Paribas Tenisin Yıldızları Serisi etkinliği kapsamında oynanan müsabakada dünyaca ünlü Rus tenisçi Maria Sharapova, milli sporcu Çağla Büyükakçay'ı 2-0 yendi. Maçı izleyenlerde arasında bulunan Bülent Serttaş sosyal medya hesaplarından çeşitli paylaşımlarda bulundu.

Tenis maçından yaptığı paylaşımlardan birine, "Adı üstünde Sharapova" yazarak paylaşan 52 yaşındaki Serttaş sosyal medyada gündem oldu.

"DOĞUM GÜNÜMDÜ"

Twitter'da "Kim ne derse desin, bizde tenis zengin sporudur. Bu yüzden de ülkeden tenisçi çıkmıyor. 20 yıldır Marsel, İpek, Çağla! Oynayan zengin, izleyen zengin! İnanmıyorsanız şu fotoğrafa bir bakın; Bülent Serttaş Sharapova'yı en önden izlemeyi hak edecek ne yaptı arkadaş?" yazan bir takipçisine Serttaş, "Doğum günümdü" yanıtını verdi.

İşte Serttaş'ın cevabı:

Bülent Serttaş, Sharapova\'nın Maçına Neden Gittiğini Açıkladı: Doğum Günümdü

Son Dakika Magazin Bülent Serttaş, Sharapova'nın Maçına Neden Gittiğini Açıkladı: Doğum Günümdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • GÜL: aynen katılıyorum tamam teniste çok iyi olabilir ama sonuçta Bülent SERTTAŞ ta bu ülkede dinlenilen ve kendine dinleten bir sanatçı kimlerle kimleri mukayese ettiğinize dikkat edin. 1 0 Yanıtla
  • Ümraniyeli..: Bülent Serttaş Rus tenisçiyi izlemeye gitmiştir. 0 0 Yanıtla

Advertisement