Derya Köroğlu ve Zuhal Olcay Aynı Sahnede - Son Dakika
Magazin

Derya Köroğlu ve Zuhal Olcay Aynı Sahnede

Derya Köroğlu ve Zuhal Olcay Aynı Sahnede

Küçükçekmece Belediyesi 2012-2013 kültür-sanat sezonunun açılış gecesinde müziğin iki dev ismini aynı sahnede buluşturdu.

14.10.2012 10:39

Küçükçekmece Belediyesi 2012-2013 kültür-sanat sezonunun açılış gecesinde müziğin iki dev ismini aynı sahnede buluşturdu. Aynı sahneyi paylaşan dev sanatçılar Zuhal Olcay ve Derya Köroğlu sevenlerine unutulmaz dakikalar yaşattı.

Küçükçekmece Belediyesi Cennet Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen açılış programına, duru sesi ve etkili yorumuyla Zuhal Olcay ve özgün müzik severlerin hayranı olduğu "Yeni Türkü" grubunun solisti Derya Köroğlu'nun konseri damga vurdu. Gecede Şef Sabri Tuluğ Tırpan yönetimindeki, Küçükçekmece Oda Orkestrası eşliğinde şarkılarını seslendiren muhteşem ikili, Küçükçekmecelilere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Osman Tan Erkır'ın sunuculuğunu yaptığı programa, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Başkan Yardımcıları, birbirinden ünlü konuklar ve basın mensupları katıldı. Küçükçekmecelilerin büyük ilgi gösterdiği konserde Derya Köroğlu ve Zuhal Olcay izleyicilerle birlikte Çember, Pervane, Maskeli Balo gibi dillere pelesenk olmuş şarkılarını seslendirdi.

DÜNYAYLA YARIŞAN BİR KÜLTÜR SANAT MERKEZİ

Kültür ve sanat alanında yaptığı çalışmalar ve yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, yaptığı açılış konuşmasında Küçükçekmece'deki kültürel ve sanatsal faaliyetlere dikkat çekerek, "Bu ilçeyi, kent ve kentli adına güzel bir yer yapmak istedik.

Geçtiğimiz yıl 750'nin üzerinde kültür sanat organizasyonu gerçekleştirdik. Burası bizim yolumuzun başı, henüz gelmek istediğimiz noktada değiliz. 15 sene sonra burası Amsterdam'la rekabet edecek hale gelecek. Bu hedefe ulaşmamak için hiçbir neden yok. 2004 yılında göreve geldiğimizde hayal etmiştik, gerçekleştirdik" dedi.

KÜÇÜKÇEKMECE "ARENA" İLE KÜLTÜR BAŞKENTİ

Konuşmasında, Türkiye'de ilk ve tek olma özelliğini taşıyan 'Küçükçekmece Arena'dan bahseden Aziz Yeniay, 10 bin kapalı ve açıkla toplamda 40 bin kişilik Arena'nın yapılması ile Küçükçekmece'nin dünya kültür-sanat merkezleriyle yarışır hale geleceğini belirtti. Yeniay, "Arena, dünyadaki 10 büyük tesisten biri olacak. Küçükçekmece, dünyaca ünlü birçok sanatçıyı ağırlayan bir kültür merkezi haline gelecek. Bununla Küçükçekmece'nin gelişmesi ve kalkınması sağlanacak. Bundan sonraki yıllarda da çıtayı yükselterek sanatın merkezi olmaya devam edeceğiz" dedi.

Konser sonrasında Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay

Zuhal Olcay'a ve Derya Köroğlu'na, Osman Tan Erkır'a ve Sabri Tuluğ Tırpan'a günün anısına çiçek hediye ederek, teşekkür etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Derya Köroğlu ve Zuhal Olcay Aynı Sahnede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement