Emrah'tan, Nihat Akçer'e Büyük Destek - Son Dakika
Magazin

Emrah'tan, Nihat Akçer'e Büyük Destek

Emrah\'tan, Nihat Akçer\'e Büyük Destek

İlk albüm çalışmasını geçtiğimiz günlerde müzikseverlerin beğenisine sunan güçlü ses Nihat Akçer’i klip setinde, ünlü sanatçı Emrah ziyaret etti.

03.01.2015 13:40

İlk albüm çalışmasını geçtiğimiz günlerde müzikseverlerin beğenisine sunan güçlü ses Nihat Akçer'i klip setinde, ünlü sanatçı Emrah ziyaret etti.

Albümle aynı ismi taşıyan "Yar" isimli şarkısını Kubilay Kasap yönetmenliğinde kliplendiren Nihat Akçer, çekimler sırasında Emrah'ı karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Diyarbakırlı sanatçı arkadaşına destek için seti ziyaret eden Emrah, klip çalışmasını yakından takip ederek, tecrübelerini de aktardı.

Sekiz şarkıdan oluşan albümdeki eserleri dinlediğini ve çok beğendiğini belirten Emrah, "Nihat Akçer çok güçlü bir ses ve başarılı bir yorumcu. Kendisi okullu, bu ona büyük bir avantaj sağlayacak. İlk defa kameraların karşısına geçti, ben de bu heyecanını paylaşmak istedim, gönülden başarılar diliyorum" dedi.

Heyecanı gözlerinden okunan Nihat Akçer de, "Usta isim Emrah'tan böyle yorumlar almak, benim için gurur verici" diye konuştu.

Sanatçılar, son günlerin modası Selfie çektirdiyer. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Emrah'tan, Nihat Akçer'e Büyük Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement