Estetik Kurbanı Ünlüler - Son Dakika
Magazin

Estetik Kurbanı Ünlüler

Estetik Kurbanı Ünlüler

Siz siz olun yıldızlara özenip estetik olmak için ameliyat masasına yatmayın, onlar bu olaydan bin pişman!

18.07.2012 06:03  Güncelleme: 09:19

LINDSAY LOHAN

Lindsay Lohan'ın donuk yüz ifadesine bakıp 1986 doğumlu olduğunu tahmin etmek neredeyse imkansız. Lohan, oyunculuk kariyeri sekteye uğradıkça, hırsını estetik operasyon yaptırarak aldı. Şu an yaşıtlarından en az 10 yaş büyük görünüyor.

LIL KIM

Şarkıcı Lil Kim (37), kendini tamamen tanınmaz bir hale getiren ünlülerden. Estetik operasyonlara başladıktan sonra insanın resmen onlara bağımlı hale geldiğini söyleyen Kim, küçük düzeltmelerin ötesine geçen her operasyonun hata olduğunu söylüyor.

MEGAN FOX

Estetik operasyonlar nedeniyle en çok değişen isimlerden biri de oyuncu Megan Fox. 1986 doğumlu güzel yıldız, hayatının bir dönemini estetik doktorlarla birlikte geçirmiş!

NICOLE KIDMAN

Nicole Kidman, Tom Cruise'dan boşandıktan sonra estetik bağımlısına dönüştü. Ünlü oyuncu botoks ve kolajen enjeksiyonlar nedeniyle tanınmaz hale geldi.

HEIDI MONTAG

1986 doğumlu Heidi Montag, bir günde 10 estetik operasyon yaptırarak tarihe geçmişti. Yüzü ve vücudu tanınmaz bir halde olan Montag, ameliyatlar yüzünden vücudunun birçok yerinde çökmeler ve sarkmalar olduğunu belirtiyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Estetik Kurbanı Ünlüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement