" Gitme Baba " Filminin Kuşadası Galası Yapıldı - Son Dakika
Magazin

" Gitme Baba " Filminin Kuşadası Galası Yapıldı

" Gitme Baba " Filminin Kuşadası Galası Yapıldı

Vizyona girdikten sonra Kuşadalıların merakla beklediği " Gitme Baba " filminin Kuşadası galası yapıldı.18 yıl önce evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu katledilen Kuşadası eski Belediye Başkanı M.Lütfi Suyolcu'nun hayatından kesitler...

17.05.2013 07:14

Vizyona girdikten sonra Kuşadalıların merakla beklediği " Gitme Baba " filminin Kuşadası galası yapıldı. 18 yıl önce evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu katledilen Kuşadası eski Belediye Başkanı M. Lütfi Suyolcu'nun hayatından kesitler ile kızıyla olan özel ilişkisinin anlatıldığı " Gitme Baba " filminin galasına Kuşadalılar büyük ilgi gösterdi. Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan ve eşi, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ve eşi Sebahat Altungün ile birlikte filmin senaristi ve başrol oyuncusu Çiğdem Suyolcu, Suyolcu'nun eşi Hülya Suyolcu, Suyolcu'nun yakın çalışma arkadaşları, Kuşadalıların katıldığı KİPA AVM'deki galada ilk olarak resepsiyon gerçekleştirildi. Resepsiyonda bir konuşma yapan filmin senaristi ve başrol oyuncusu Çiğdem Soyulcu, katılımcıların filme yoğunlaşmaları gerektiğini belirterek, bu filmde gereken her şeyi anlattığını söyledi. Daha sonra konuşan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ise Çiğdem Suyolcu'nun hayallerini gerçekleştirerek, büyük bir iş başardığını belirterek, " Kendisini kutluyorum. Bugün eski belediye başkanımız Suyolcu'nun katledilişinin 18. yıldönümü. Hala bu acıyı yüreklerimizde hissediyoruz. Ama aynı zamanda onun yaşadıklarının ve kızıyla ilişkisinin anlatıldığı bu özel filmin galasını gerçekleştiriyoruz. Gerçekten her açıdan anlamlı ve hüzünlü bir gün. Buradan bir kez daha eski belediye başkanımız Suyolcu'yu rahmetle anıyorum " dedi. Konuşmaların ardından resepsiyonun tamamlanmasıyla Cinemarine'deki iki salonda birden Gitme Baba filminin gösterimi gerçekleştirildi.

ÇEKİMLERİ KUŞADASI'NDA YAPILDI

'Gitme Baba' özetle baba - kız arasındaki ilişkiyi konu alıyor. Kuşadası'nda iki dönem belediye başkanlığı yapmış olan Mustafa Lütfi Suyolcu 16 Mayıs 1995 tarihinde evinin önünde başına üç kurşun sıkılarak öldürülmüştü. Film, bu olayın siyasi ya da kriminal boyutundan çok Mustafa Lütfi Suyolcu'nun yaşam duruşunu ve kızı Çiğdem Suyolcu ile arasındaki özel ilişkiyi anlatıyor. Filmde bir baba ve kızı arasındaki sevginin varacağı en üst noktalar ve bir adamın ideallerine kendini çocuklarından ve eşinden ayıracak kadar bağlı kalması şeklinde iki temel olgu sorgulanıyor. "Gitme Baba"nın yapımcılığını, senaryosunu Mustafa Lütfi Suyolcu'nun kızı Çiğdem Suyolcu üstlendi. Aynı zamanda başrolde de oynayan Çiğdem Suyolcu'ya Murat Karasu, Şenay Gürler ile Payidar Tüfekçioğlu eşlik ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Ahmet Sönmez oturuyor. 6 haftada tamamlanan "Gitme Baba"nın çekimleri Kuşadası'nda yapıldı.

(ZH-

17.05.2013 07: 03: 11

TSI

NNNN - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin ' Gitme Baba ' Filminin Kuşadası Galası Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement