'Hadi Baba Gene Yap'ın Galası Yoğun İlgi Gördü - Son Dakika
Magazin

'Hadi Baba Gene Yap'ın Galası Yoğun İlgi Gördü

\'Hadi Baba Gene Yap\'ın Galası Yoğun İlgi Gördü

Emre Yalgın'ın ikinci uzun metrajlı filmi 'Hadi Baba Gene Yap'ın galası, 20.Altın Koza Film Festivali kapsamında gerçekleştirildi.

17.09.2013 20:54  Güncelleme: 21:11

Yeni kuşağın ilgi çeken yönetmenlerinden Emre Yalgın'ın ikinci uzun metrajlı filmi 'Hadi Baba Gene Yap'ın galası, 20. Altın Koza Film Festivali kapsamında gerçekleştirildi.

İlk uzun metrajlı filmi Teslimiyet ile Ankara Uluslararası Film Festivali'nden ödül ile dönen yönetmen Emre Yalgın'ın Hadi Baba Gene Yap'ı, Altın Koza'da seyirciyle buluştu. 20. Altın Koza Ulusal Uzun Metrajlı Film Yarışması'nda yarışan filmin, Cinemaximum Adana'daki gösterimine film ekibinin yanı sıra çok sayıda sinemasever katıldı. Gösterimin ardından sahneye çıkan Yönetmen Emre Yalgın, diğer oyuncularla birlikte seyircilerin sorularını yanıtladı. Yalgın, salonun ses sisteminden ve filmin tamamı bitmeden ışıkların açılmasından yakındı. Seyircinin ilgisinden memnun olduklarını kaydeden Yalgın, festivalin başarılı geçmesi dileğinde bulundu.

"HADİ BABA GENE YAP"

Senaryosunda yönetmenin yanı sıra Zeynep Yalgın'ın da imzası bulunan yapımın başrollerini, Melih Selçuk ve Mustafa Avkıran paylaşıyor.

Çocuk yaşta babasının silahıyla, ağabeyinin ölümüne sebep olan ve aileden uzaklaştırılan Murat, yıllar sonra babası Davut ile yolculuğa çıkmak zorunda kaldığı için evine döner. Daha önce hiç baba oğul olamamış ikilinin çıkacakları bu yolculuk Davut'ta oğlu Murat'ı affetme, geçmişi unutma; Murat'ta ise kaybolan hayatının hesabını sorma gibi beklentileri oluşturmuştur. Yolculuk Murat'ın aklındaki gerçek planları ortaya dökmesiyle daha da zorlu bir hal alacaktır. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin 'Hadi Baba Gene Yap'ın Galası Yoğun İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement