Hülya Koçyiğit, Damadı Engin Altan'a Övgüler Yağdırdı - Son Dakika
Magazin

Hülya Koçyiğit, Damadı Engin Altan'a Övgüler Yağdırdı

Hülya Koçyiğit, Damadı Engin Altan\'a Övgüler Yağdırdı

Usta oyuncu, torunu Neslişah Alkoçlar'la geçen yıl evlenen Engin Altan Düzyatan'ı oyunculuğu konusunda yere göğe sığdıramadı.

05.05.2015 16:12  Güncelleme: 17:45

Hülya Koçyiğit, büyük torunu Neslişah Alkoçlar'la geçen ağustos ayında evlenen Diriliş dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ı öve öve bitiremedi.

"BİRİKİM SAHİBİ SANATÇILAR SEÇİCİ OLUR"

Lions Kulüpleri'nin Hizmet Gönüllüleri Ödülleri, önceki gün Caddebostan Kültür Merkezi'nde yapılan törenle Hülya Koçyiğit ve Erkan Petekkaya'ya verildi.

Koçyiğit, ödül töreni sonrasında soruları da yanıtladı. Uzun süredir ekranda olmamasının sebebini açıklayan Koçyiğit, "Birikim sahibi olan sanatçılar seçici olurlar. Sürekli teklifler geliyor ama ben seçici davranıyorum. 'Şu dizide oynamak isterdim.' ya da 'Şu sinema filminde olmak isterdim.' dediğim bir proje yok." diye konuştu.

"HEPSİNDEN BAŞARILISI BENİM DAMADIM"

En başarılı bulduğu jönleri sayan usta oyuncu, " Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ve en önemlisi; hepsinden başarılı damadım Engin var. Çok güzel ve güçlü bir oyuncu... Dizi ya da sinema fark etmez, Engin'le birlikte mutlaka bir projede oynamayı isterim." dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Hülya Koçyiğit, Damadı Engin Altan'a Övgüler Yağdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • pompacı: Hepiniz akp yalakası.sınız engini sevgilisinden ayırdiniz merak etme bi seneye kalmaz boşanırlar 21 10 Yanıtla
  • vatan sever: ne büyük sanatçisin sagol varol Hülya Koçyigit 8 10 Yanıtla
  • 61 tr: Evlendi ya simdi yan yatar. 14 4 Yanıtla
  • al sana: Halkımız hangi dizilerden ve filmlerden etkileniyorlar VE kimleri kendilerine örnek aliyorlar ACABA? Şimdiki ebeveynler kendi öz çocuguna,,annem,babam,ablam,abim,,diye hitap etmekte.Gencler hep sakal uzatiyorlar.Birde selamlaşırken kafaları tokuşturuyorlar.Ben utancimdan yerin dibine giriyorum.Dizi,film,sinema ,moda,müzik gibi seyler boştur. 5 12 Yanıtla
  • Frozontana: Akp !! Yola devam !! Şakamısınız ya ! Aslanlar gibi uzun adam ne diyorsa o dur !! 4 10 Yanıtla
  • Türkoğlu..: Hain hain hain... 8 5 Yanıtla
  • Ööööööö: Yahu bu kadının torunu çirkin.Engın nesıne aşık oldu 11 1 Yanıtla
  • trakyali: Hülya hanım şimdi yere göğe koyamiyosunuz ama torununuz bosaninca aynı olcak mı düşünceniz acaba.cunku evlilikler sizinki gibi ömür boyu değil maalesef hemen bosaniyolar hele bide 5 yıl oyalanmis bırakılmış bir kız varskacinil. Ahindan kaçınılmaz. 7 4 Yanıtla

Advertisement