İhanet Krizi Aşılamadı! Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze Evleri Ayırdı - Son Dakika
Magazin

İhanet Krizi Aşılamadı! Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze Evleri Ayırdı

Seçkin ve Kaan çifti, "Kıvılcım Ural" krizini aşamadı. Piriler'in yakın arkadaşı Meral Kaplan, çiftin evleri ayırdığını ve Piriler'in boşanmakta kararlı olduğunu öne sürdü.

08.01.2016 11:34  Güncelleme: 11:44

Seçkin Piriler ile geçtiğimiz haftalarda şarkıcı Kıvılcım Ural'la dudak dudağa görüntülenen eşi Kaan Tangöze arasındaki ipler kopuyor. Olayın basına yansıdığı ilk günlerde soğukkanlılığını koruyan, hatta basına eşini öperken pozlar veren Piriler'in bu krizi aşamadığı, boşanmaya karar verdiği öğrenildi.

"KAAN'I KESİNLİKLE HAYATINDA İSTEMİYOR"

Ünlü oyuncunun yılbaşına Kıbrıs'ta birlikte girdiği yakın arkadaşı Meral Kaplan, Beyaz TV'deki "Söylemezsem Olmaz" programına telefonla bağlanarak şunları söyledi: "Seçkin psikolojik tedavi gördüğü için bu kadar güçlü duruyor. Ve artık Kaan'ı kesinlikle hayatında istemiyor. 2 çocukları var, keşke barışsalar diyorum ama boşanacaklar. Seçkin yakında boşanma davasını açıyor. Zaten artık aynı evde de yaşamıyorlar. Kıvılcım Ural'ın durmadan konuşmasına kızıyorum. Aşıksa da bir kenara çekilsin beklesin. Seçkin zaten Kaan'ı istemiyor, alsın, onun olsun. Yeter ki sussun. "

"BİZ HEP YANINDAYIZ"

Meral Kaplan, yeni yılı Kıbrıs'ta birlikte karşıladığı Seçkin Piriler için, "Onu Kıbrıs'a götüren benim. Biz hep yanındayız" dedi.

İhanet Krizi Aşılamadı! Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze Evleri Ayırdı

Son Dakika Magazin İhanet Krizi Aşılamadı! Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze Evleri Ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • akp.nin erzurumdaki besili tosunu.: Yemin ederim ki isimleri ilk defa duydum 3 2 Yanıtla
    İNSAN: hangi ülkeden yorum yapıyorsun arkadaş yada nerelisin :D 3 0
  • murat: Vah vah gordunmu memlekette mesele kalmamis gibi son dk haberi birde 4 1 Yanıtla
  • HASAN: KİM BUNLAR TÜRKİYE DEMİ YAŞIYORLAR NE İŞ YAPIYORLARMIŞ VAR MI BİR BİLENN 1 3 Yanıtla
  • Sivas58: Reziller! 1 1 Yanıtla
  • 1şeylerÕĞRENmişGENÇ: Kabahat bunlarda değil,bunu haber yapanlarda.Zaman gelecek,,Eyvah,biz yolcuğuz galiba,bu Dünya,da hayatımız Televizyon başlarında çekirdeklerle,kahve,çay,sigara,alkol,akıllı telefonlarla,gece hayatları,moda,fal gibi boş şeylerle uğraşarak geçti,ot gibi yaşamışız,,diyecekler.Pişmanlık göstermek için kafayı duvara vurmak isteyecek,ama yerinden kalkamayacak.Yattığı yerden son1defa 4 duvara gözlerini çevirip,,haaaaaaa,,diyecekler. 1 0 Yanıtla
  • Pelin: Adamla sevgilisinin tipi de ayniymis tipitipler yani 0 0 Yanıtla

Advertisement