Kendi Görüntüsünden Korktu - Son Dakika
Magazin

Kendi Görüntüsünden Korktu

Kendi Görüntüsünden Korktu

Bayramda Ajda Pekkan ile sahneye çıkan Asena görüntülenince çok şaşırdı.

30.10.2012 06:03  Güncelleme: 19:41

Bayramda KKTC'de sahneye çıkan Asena yeni yaptırdığı silikonları ve dansıyla izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

ASENA'DA BÜYÜK DEĞİŞİM

Girne'de bulunan The Savoy Ottaman Palace Otel'de Ajda Pekkan'dan önce sahneye çıkan Asena nefes kesti. Asena'nın performansı da izleyenlerden büyük alkış aldı. Kısa bir süre önce göğüslerindeki silikonları yenileyen Asena, seksi kostümüyle en kıvrak danslarını sergiledi.

AYNI GECEDE AJDA PEKKAN SAHNEDE DÜŞTÜ

Ajda Pekkan düşerken, dizi kanadı. Pekkan'ı orkestra şefi Taşkın Sabah yerden kaldırdı.

Ajda Pekkan, Girne'de bulunan The Savoy Ottaman Palace Otel'de sevenleriyle buluştu. Programı sırasında ayağı kayıp düşen Ajda Pekkan'ın yardımına Orkestra Şefi Taşkın Sabah yetişti. Dizi kanayan Pekkan yaşadığı durumu seyircilere belli etmeden şarkılarını söyleyip dans etmeye devam etti. Sanatçı sahneden indiğinde kostümündeki kan izleri dikkat çekti.

Pekkan, "Benim keyfim yerinde olunca her şey ters gidiyor. Sahnede de küçük bir kaza atlattım. Ama önemli değil" dedi. Ajda Pekkan'a ilk yardım odasında yardımcıları tarafından müdahale edildi.

ORHAN GENCEBAY'IN GECESİ

Ajda Pekkan, Orhan Gencebay'ın 60'ıncı Onur gecesinde sahneye çıkmamasını eleştirenlere, "Ben üzerime düşeni yaptım. Gelemeyeceğimi söylemek için aradım. Herkesin kariyerinde durması gereken bir nokta var. Albümde yer aldım diye bütün konserlerinde olacağım anlamına gelmez" dedi.

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Kendi Görüntüsünden Korktu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement