Konsomatris Tuba Ünsal! - Son Dakika
Magazin

Konsomatris Tuba Ünsal!

Konsomatris Tuba Ünsal!

"Mor Menekşeler" dizisi "Yanarateş Rezzan" karakteriyle Tuba Ünsal'ı misafir ediyor.

23.03.2012 09:34

Daha önce Erdal Özyağcılar, Sinem Kobal, yönetmen Mustafa Altıoklar'ın konuk olduğu dizide, bu hafta Tuba Ünsal çok renkli, meydan okuyucu, dobra, heyecanlı, pervasız bir tabiata sahip, lakabından anlaşılacağı gibi düştüğü gönlü yakan namlı kadınlardan olan Yanarateş Rezzan karakterine can veriyor…

Başarılı ve güzel oyuncu Tuba Ünsal, "Ekibe sonradan dahil olmama rağmen sette hiç yabancılık çekmedim. Setteki herkes çok yardımcı oluyor. Dönem işi olması dolayısıyla çeşitli zorluklara ve hava şartlarına rağmen ortaya çıkan iş gerçekten çok tatmin edici. Şehre yeni gelmiş ve pavyonda konsomatris olan Yanarateş Rezzan karakterini canlandırıyorum. Rezzan saf güzelliğinin aksine hayatı sert yaşamış, farklı maskelere sahip bir kız. Bugüne kadar canlandırdığım en keyifli karakter… Ortaya çok tatlı bir iş çıkıyor ve ben de yeraldığım için çok mutluyum" dedi.

Yapımcılığını Tarkan Karlıdağ, yönetmenliğini Serdar Akar'ın yürüttüğü, senaryosu Levent Cantek tarafından kaleme alınan, henüz yirmili yaşlarında üç delikanlının hikâyesinin anlatıldığı dizi "Mor Menekşeler", 21. Bölümüyle 23 Mart Cuma 22.30'da, TRT1 ekranlarında…

MOR MENEKŞELER HAKKINDA

Konusu:

1950-1971 yılları arasında Ankara'da geçen Mor Menekşeler, yakın arkadaş olan, henüz yirmili yaşlarının başındaki üç delikanlının hikâyesi. Babalarını aynı iş kazasında kaybeden Hayali Ömer, Kabadayı Akif ve Sarı Fikret kardeş gibi büyümüşlerdir. Bir kenar mahalle olan Eskitepe'de geçen hikâyede, üç genç, başta Yorgancı İshak olmak üzere, mahallelinin maddi ve manevi yardımlarıyla yetişmişlerdir. Kavgacı ve dayanışmacı Eskitepe de, dizinin ana karakterlerinden biridir. Üç gencin delikanlılıktan kabadayılığa uzanan çarpıcı serüvenleri aşk acısı, ihanet, zorbalık ve şiddetle harmanlanır.

Ankara'nın namlı kabadayılarından Fakir Şükrü ve yeğeni Dedo ile karşılaşmaları onların kaderlerini değiştirir. Dedo, amcasının kanun dışı işlerinden edindiği serveti ve caydırıcı gücü, ticaret ve siyasetle artırmaya çalışır. Üç Eskitepeli genç, Fakir Şükrü ile Dedo'nun hizmetine girerler. Bu yeni başlangıç, her üçünün de ahlaki ve vicdani çöküntüsünü ve giderek birbirlerine düşmanlık beslemelerini beraberinde getirir. Dizi, erkekler dünyasını temel alırken, aynı zamanda, Cevriye, Gecekuşu Sabiha, Köfte Leman, Samsunlu Hayriye, Terzi Faikanım gibi güçlü ve renkli kadınların hikâyelerini de anlatır. Mor Menekşeler, Demokrat Parti'nin yıldızının parladığı dönemde geçer. O yılların siyasi iklimi, gündelik yaşamın dönüşümü, futbol ve yeraltı âleminden de kesitler sunar. Kısacası, Mor Menekşeler, Ankara'da geçen bir mafya ve yozlaşma hikâyesidir.

Oyuncular;

SARP LEVENDOĞLU(KABADAYI AKİF), UMUT KURT(HAYALİ ÖMER), SİNAN TUZCU(DEDO), NİLAY DENİZ(CEVRİYE), GÜVEN KIRAÇ(FAKİR ŞÜKRÜ), ZAFER ALGÖZ(YORGANCI İSHAK), ÖMÜR ARPACI(SARI FİKRET), AYÇİN İNCİ(KÖFTE LEMAN), NİHAN OKUTUCU(GECEKUŞU SABİHA), FATİH KOYUNOĞLU(VEDAT), EBRU HELVACIOĞLU(FERİDE), AŞKIN ŞENOL(FUAT KABADAYI), ELVİN BEŞİKÇİOĞLU(FAİKA HANIM), GÖKHAN KIRAÇ(OSEP)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Konsomatris Tuba Ünsal! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement