Ünlülerin partisi olaylı bitti! Alkollü araç kullanan Ece Sükan'ın ehliyetine el konuldu - Son Dakika
Magazin

Ünlülerin partisi olaylı bitti! Alkollü araç kullanan Ece Sükan'ın ehliyetine el konuldu

Magazin dünyasının ünlü isimleri, önceki gece bir partiye katıldı. Aralarında Tuba Ünsal, Yasemin Allen ve Ece Sükan'ın da yer aldığı parti ilginç görüntülere sahne oldu. Parti çıkışı alkollü olarak aracına binen Ece Sükan, polis çevirmesine takıldı. Alkollü araç kullanan Sükan'ın ehliyetine el konuldu.

06.10.2021 21:20  Güncelleme: 01:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gece geç saatlere kadar eğlenen ünlü isimler mekan çıkışında soruları yanıtsız bıraktılar. Oyuncu Tuba Ünsal mekandan ayrılan ilk isim oldu. Ünsal'ın neşeli tavırları dikkat çekti.

GAZETECİLERE HAREKET YAPTI

Bir grup arkadaşıyla birlikte araca binen Yasemin Allen, ön koltukta oturan kız arkadaşının gazetecilere orta parmak işareti yapması sonrası büyük şok yaşadı.

Ünlülerin partisi olaylı bitti! Alkollü araç kullanan Ece Sükan'ın ehliyetine el konuldu

ALLEN'İN ARKADAŞLARI KAMERAYI İTTİ

Allen'ın arkadaşları, "Bizi çekmeyin. İstemiyoruz!" diyerek kamerayı itmeye çalıştı. Yapılanlar karşısında sessiz kalan Allen'ın bu hareketine ise bir anlam verilemedi.

ECE SÜKAN'IN EHLİYETİNE EL KONULDU

Mekan çıkışlı alkollü olduğu gözlenen Ece Sükan, aracına doğru yöneldi. Ayakta durmakta güçlük çeken Sükan'ın neşeli tavırları dikkat çekti. Aracına bindikten sonra Etiler'de polis çevirmesine takılan Ece Sükan, alkolmetreye üflemeyi reddetti. Sükan'ın bu davranışı sonrası ehliyetine iki yıl süreyle el konuldu.

Ünlülerin partisi olaylı bitti! Alkollü araç kullanan Ece Sükan\'ın ehliyetine el konuldu
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Ünlülerin partisi olaylı bitti! Alkollü araç kullanan Ece Sükan'ın ehliyetine el konuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • F F: Bu ülkede yasalar herkese eşit,içkili çıkarsan ehliyet gider 4 1 Yanıtla
  • Ahmet Sesigür: öyle biri mi var. ? 1 1 Yanıtla

Advertisement