Mambo Beach'ta Dj Tarkanlı Bayram Eğlencesi - Son Dakika
Magazin

Mambo Beach'ta Dj Tarkanlı Bayram Eğlencesi

Mambo Beach\'ta Dj Tarkanlı Bayram Eğlencesi

Foça'daki Mambo Beach Club'ta bayramın ilk günü setin başında Dj Tarkan yer aldı.

10.08.2013 14:24

Foça'daki Mambo Beach Club'ta bayramın ilk günü setin başında Dj Tarkan yer aldı. Dünyaca ünlü ilk Türk DJ olan Tarkan, Foça'da sevenleriyle ilk kez buluştu. İzmir'den gelen Dj Tarkan, Fan Club üyelerinin de yoğun ilgi gösterdiği gecede House müzik sevenler Mambo'ya akın etti.

DÜNYA LİSTELERİNE GİREN İLK TÜRK DJ

Dünyanın en önemli müzik dergisi DJ MAG tarafından yapılan ankette ilk 100'e girerek en iyi 78.'inci DJ seçilen ve bu listeye giren ilk Türk DJ ve prodüktör olan DJ Tarkan, bayramın birinci günü Mambo Beach Club'ta sahne aldı. Birkaç ay önce dünyanın bir numaralı plak şirketi Armada Music etiketiyle "Sad Story" adlı parçasını yayınlayan DJ Tarkan, Markus Schulz'un favori parçası olan ve aynı zamanda kendi plak şirketinden çıkan parça, aynı zamanda Best of 2012 - World Tour albümünde de yer aldı.

MAMBO'DA BAYRAM PROGRAMI

Bayramın ikinci günü Türkiye'de bir çok sanatçının remixlerini ve disko müziğinin farklı remixlerini yapan İstanbul Disko Mafia'nın 2 üyesinden biri olan Dj İlker Coşkun Mambo Beach Club'ta Hawai Party ile mikserin başına geçti. Mambo Beach Clup'ta bayramın son günü Garo Mafyan İzmir Express Orkestrası, canlı performans sergiledi.

ÜNLÜ SANATÇILAR MAMBO'DA

Mambo Beach Club, bayram sonrasında da popüler sanatçıları Gülşen, Murat Dalkılıç, Ozan Çolakoğlu, Dj Catwork Engineers ve Suat Ateşdağlı gibi sanatçıları ağırlayacaklarını bildirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Mambo Beach'ta Dj Tarkanlı Bayram Eğlencesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement