Moda Dünyasından - Son Dakika
Magazin

Moda Dünyasından

Moda Dünyasından

İSTANBUL AŞIĞI BACAKLAR Çorap denilince akla gelen ilk markalardan biri olan Penti, İstanbul'dan ilham alarak özel bir koleksiyon hazırladı.

14.12.2013 06:02

İSTANBUL AŞIĞI BACAKLAR

Çorap denilince akla gelen ilk markalardan biri olan Penti, İstanbul'dan ilham alarak özel bir koleksiyon hazırladı. Üzerinde Kız Kulesi ve Galata Köprüsü gibi eskizlerin yer aldığı tasarımlarda ayrıca ünlü isimlerin İstanbul için yazdığı sözler de bulunuyor. Marka daha önce de özel bir İstanbul koleksiyonu çıkarmıştı.

OBAMA'NIN MAĞAZASI

Amerikan hazır giyim markası Brooks Brothers, Türkiye'deki ilk mağazasını Zorlu Center'da açtı. Yaklaşık iki yüzyıldır üretimini sürdüren markanın takipçileri arasında; Ashton Kutcher ve Barack Obama da var.

İNDİRİMLİ AYAKKABILAR

Kalitesi ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken Kemal Tanca markası, yılbaşı öncesi müşterilerine özel bir sürpriz yaptı. Markanın kış koleksiyonunda bulunan ürünler, yüzde 50'ye varan indirimle müşterilerle buluşuyor. Markadan alacağınız ikinci üründe de yüzde 25 ekstra indirim fırsatı sizi bekliyor.

ŞIK KOMBİN İÇİN TÜYOLAR

Mudo'nun iPad dergisi Mudo Look, yılbaşı için özel bir sayı hazırladı. Bir yaşını kutlayan dergide; yılbaşı hediye listelerinden birbirinden çarpıcı kıyafetlere kadar pek çok şey bulunuyor. Dergide verilen şık kombin tüyoları sayesinde, yılbaşında hoş ve güzel görünmeniz de garanti.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Moda Dünyasından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement