Moda programıyla adını duyuran Neslihan Doğrusöz, sakal ekleterek adını değiştirdi - Son Dakika
Magazin

Moda programıyla adını duyuran Neslihan Doğrusöz, sakal ekleterek adını değiştirdi

Katıldığı moda programıyla adını duyuran ve sonrasında imajını tamamen değiştirdiğini açıklayan Neslihan Doğrusöz, sosyal medya hesabından yeni adını ve sakal eklettirdiğini paylaştı.

29.08.2019 08:24  Güncelleme: 18:25

Bir döneme damga vuran moda programlarıyla tanınan Neslihan Doğrusöz, 2019 yılının başında ameliyatsız cinsiyet değiştirme operasyonundan geçtiğini duyurdu. Herhangi bir ameliyat olmadığını belirten Doğrusöz, geçtiğimiz günlerde sakal eklettirdi. Doğrusöz, son imajını da Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

SAKAL EKLETTİRDİ

Giyim tarzını tamamen değiştiren, vücudunun bir kısmını dövmeyle kaplatan Doğrusöz, geçtiğimiz aylarda yüzüne bıyık ve sakal eklettirdi. Doğrusöz'ün sakallı hali ise ilk olarak önceki gün uzun süredir aşk yaşadığı milli sporcu Büşra Eyen ile Nişantaşı'nda gezerken görüntülenmişti.

<a class='keyword-sd' href='/moda/' title='Moda'>Moda</a> programıyla adını duyuran Neslihan Doğrusöz, sakal ekleterek adını değiştirdi

ADINI DORUK OLARAK DEĞİŞTİRDİ

Doğrusöz, geçtiğimiz Mart ayında YouTube kanalı üzerinde program yapan Sinan Çiçek'e samimi açıklamalarda bulunmuş ve adını değiştirmeyeceğini söylemişti. Bu kararında vazgeçen Doğrusöz, Instagram hesabından yeni sakallı halinin fotoğrafını paylaşırken adını da 'Doruk' olarak değiştirdiğini duyurdu.

Moda programıyla adını duyuran Neslihan Doğrusöz, sakal ekleterek adını değiştirdi

MERVE ÖZBEY'DEN EMOJİLİ DESTEK

Hayranlarının yeni imajını çok beğendiğini söyleyen Doğrusöz'e bir destek de şarkıcı Merve Özbey'den geldi. Özbey, Doğrusöz'ün fotoğrafının altına şükür ve kırmızı balon emojisi koydu.

"HALİMDEN ÇOK MEMNUNUM"

Sinan Çiçek'in sorularını yanıtlayan Doğrusöz, radikal değişimi hakkında şunları demişti: "Şuan ki halimden çok mutluyum ve şu an cinsiyet değiştirme ameliyatıyla alakalı araştırma içerisinde değilim. Yaptıran çok arkadaşım var, yaptırılması gerekiyorsa da önümde bir duvar yok. Bir erkeğe ait cinsel organım yok. Ben böyleyim bu yolda da ilerleyeceğim. Şu an için farklı bir isimde düşünmüyorum Neslihan iyi."

Moda programıyla adını duyuran Neslihan Doğrusöz, sakal ekleterek adını değiştirdi
Moda programıyla adını duyuran Neslihan Doğrusöz, sakal ekleterek adını değiştirdi
Moda programıyla adını duyuran Neslihan Doğrusöz, sakal ekleterek adını değiştirdi

Son Dakika Magazin Moda programıyla adını duyuran Neslihan Doğrusöz, sakal ekleterek adını değiştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (83)

  • Dul pelin su: Sevmiyor olabilirsiniz,insanların tercihlerine saygı duymayı ne zaman öğreneceksiniz.? 96 162 Yanıtla
    Surkentli: Biz saygı falan duymuyoruz..Sen duy ama inşallah birgün karın seni terkedip komşu haticeyle beraber olacağım demez . Yada yan komşu gelip oğlunu kendi oğluna istemez.ALLAH kimseyi sasirtmasın 92 8 Dulcu İbo : Bunda saygı duyulacak birsey yok tahammül edilir ancak 69 7 ramiz ayı : dul pelin su, keşke keşke anne babanda zamnında tercihlerini yapsaydı da sen olmasaydın. 45 6 Dul Pelin su: Surkentli bir bitmediniz.. 10 34 Leyla : Tam rezillik fiyasko. 24 5 Mankafalısın: Bunun hoşgörüsü mü olur salak 23 4 Zeynep: Devir değişiyor.. Yurtdışında bunun gibiler evleniyorlar bile.. Birgün belki bizde de evlenirler.. Şu an olan pek çok şey 30 yıl önce tabuydu.. 9 10
  • Mrs saygı: Bu her halta saygı duydurtma saçmalığı nedir. Keneftekine de saygı duyalım o zaman. Mecbur muyuz. Ha gidip kafasına taş atacak değiliz. Ama bunları matah birşeymiş gibi pazarlamak, ergenlerin kafasını karıştırmak, art niyetli kasıtlı bir davranış. Acunun bütün programları illuminatiyle dönüyor. Adam koskocaman göz tişörtüyle sunum yapıyor. Daha ne Kadar gözümüze soksun yani. O para için kendi aile düzenini bile parçur etti. Herkes buna özenebilir. Özellikle de yaşama erdemi olmayan, bu dünyaya niye geldiğinden, amacından bihaber tipler anca şekil şukul peşinde koşar. O şekil içinde para lazım. E para nerden gelecek boş beyinli vasıfsız insanlar ancak böyle işlerle para kazanır. Kerimcanvari kişiler her zaman vardı hepte olacak. Devlet yayın yasağı getirsin tvye internete. Herkes de çocuğuna sahip çıksın. Genel ahlakı versin, sonra özgür bıraksın. 32 5 Yanıtla
    kul: Allah razı olsun.cok dogru tamamen katılıyorum 4 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement