'nar'ın Afişini Seyirci Belirleyecek - Son Dakika
Magazin

'nar'ın Afişini Seyirci Belirleyecek

\'nar\'ın Afişini Seyirci Belirleyecek

Ümit Ünal'ın yeni filmi 'Nar' için hazırlanan üç ayrı afiş, filmin facebook sayfasında oylamaya sunuldu. Birinci seçilen tasarım filmin afişi olacak.

27.08.2011 03:00

Yönetmen Ümit Ünal'ın yedinci filmi 'Nar', yeni sezonun iddialı filmlerinden olmaya aday. Sadece dört kişilik küçük bir kadroyla çekilen ve henüz kurgu aşamasında olan 'Nar' için hazırlanan afişler; filmin facebook'daki sayfasında oylamaya sunuldu. Site ziyaretçilerinden en çok oyu alan tasarım, filmin resmi afişi olarak seçilecek. 2011 sonları ya da 2012 başları gibi izleyiciyle buluşması beklenen filmde; Serra Yılmaz, İrem Altuğ, İdil Fırat ve Erdem Akakçe rol alıyor. İstanbul'da çekilen filmin yapımcılığını Artı Productions ve Türker Korkmaz üstlendi; müziklerini ise Selim Demirdelen hazırladı.

CİDDİ BİR SORGU VAR

Yönetmen Ümit Ünal, yeni filmi 'Nar'ı şöyle anlattı: "Nar'; apayrı şeylere inanan dört kişiyi bir evin içinde, yarım gün gibi kısa bir sürede, adalet ve inanç dünyaları konusunda ciddi bir sorguya tabi tutuyor. "

SOSYETE DEĞİL ORTA SINIF FALCISI!

Filmde 'Falcı Asuman' rolünü oynayan Serra Yılmaz, değişik bir karaktere hayat verdiğini söylüyor: "Hem çok çekingen, hem de çok kararlı... Adalet duygusu baskın. Dünyanın adaletini kendince düzeltmek istiyor. Çok da sosyete falcısı değil; yoksa ekonomik durumu daha rahat olurdu. Orta sınıf falcısı! Yatalak kocasına bakıyor. Temizliğe gidermiş vakti zamanında. Bir süre sonra fallarının tuttuğunu fark edince, fala ağırlık vermiş. "

SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'nar'ın Afişini Seyirci Belirleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement