Petek Dinçöz, Klip Çekimi Sırasında Bayıldı - Son Dakika
Magazin

Petek Dinçöz, Klip Çekimi Sırasında Bayıldı

Yeni single'ı için klip çekimlerinde olan Petek Dinçöz, çekimlere bir süre ara verip tekrar kameralar karşısına geçtiği sırada bayılarak herkesi şoke etti.

27.11.2016 13:07  Güncelleme: 13:43

Petek Dinçöz, yeni single'ı "Haydi Şimdi Gel" klip çekiminde bayılarak herkesi şoka uğrattı. Tüm enerjisiyle başladığı klip çekiminin arasında bir anda "midem bulanıyor" dedi ve yere serildi.

Cihat Uğurel ile çıkardığı Haydi Şimdi Gel'in klip çekimine tüm enerjisiyle başlayan Petek Dinçöz, sosyal medyadan çekim dakikalarını paylaşarak hayranlarını oldukça heyecanlandırdı. Yakın zamanda dijital ortamlarda yayında olacağını duyurduğu klibi için çalışmalarını son hız sürdürmekteydi. Ancak bu tempo yoğun gelmiş olacak ki, ara verdiği bir dakikada Cihat Uğurel'in yanında kendinden geçerek yere düştü.

ELBİSEYE SIĞSIN DİYE HİÇBİR ŞEY YEMEDİ

İlk müdahalelerin ardından kendine gelen güzel şarkıcıya ayran verildi. Bir süre bekledikten sonra tekrardan kameralar karşısına geçen Dinçöz iyi olduğunu söylerken, klip çekimlerinde elbisesine sığabilmek için sabahtan beri bir şey yemediğini ifade etti.

"KLİPTE DE KULÜPTE DE BU ŞARKIYA BAYILIYORUM"

Petek Dinçöz'ün klip çekimlerinde bir de hayranlarına sürprizi vardı. Daha önce sahnede seslendirdiği Arapça "Wa Wa" şarkısını, klibinin şarkı arasında yine seslendirerek sosyal medyadan bu anları paylaştı. Arap dünyasının ünlü şarkısının Petek Dinçöz'ün klibinde yer alıp almayacağı da merak konusu oldu.

Petek Dinçöz, Klip Çekimi Sırasında Bayıldı

Son Dakika Magazin Petek Dinçöz, Klip Çekimi Sırasında Bayıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement