Polat Alemdar'dan Ölümcül Hata - Son Dakika
Magazin

Polat Alemdar'dan Ölümcül Hata

Polat Alemdar\'dan Ölümcül Hata

atv'de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisi heyecan dolu yeni bölümüyle ekranlara geldi.

08.02.2013 11:59  Güncelleme: 13:38

181. bölümde Kara, kaldıkları gizli yerden Polat'ı çıkardı ve hastaneye yatırdı. Sağlık durumu iyice kötüye giden Polat, morfinin de etkisiyle kabuslar görmeye başladı.

Hastanede, tüm sevdikleri ve yaşadıkları olayların gözünün önünden geçtiği sahneler ise, izleyicinin en beğendiği sahneler oldu. Polat'ın 10 yıl boyunca başından geçen olayların film şeridinde, Çakır (Oktay Kaynarca), Elif (Özgü Namal) ve Memati'nin (Gürkan Uygun) eski görüntüleri duygusal anlar yaşattı.

ABDÜLHEY VE EŞREF BEY'E TUZAK

Polat, heyetteki tek güvendiği kişiyi, Eşref Bey'i hastaneye getirterek ona her şeyi anlattı. Tezgahın arkasında Sencer'in olduğunu, Abdülhey'i kullanarak ona suikast yapıldığından söz etti. Polat'a inanan Eşref Bey, heyet üyelerinin karşısına Abdülhey'i çıkartıp her şeyi anlatması için harekete geçti ancak Sencer tarafından tuzağa düşürüldü.

POLAT SAVCI LEYLA'YI VURDU!

Polat'ın yattığı hastaneyi bulan KGT elemanları Polat'ı yakaladı. Ancak bu sırada Polat'ı ziyarete gelen Savcı Leyla da hastaneye girmişti. Polat'a silah çeken KGT elemanlarına silahını doğrultan Savcı Leyla, onları yalnız bırakmasını istedi. Bu arada aldığı morfinler yüzünden yarı baygın halde gezen Polat istemeden de olsa Savcı Leyla'yı vurdu.

Leyla yaşayacak mı? Polat'ın sağlık durumu ne olacak? Eski yüzüne kavuşacak mı?

Kaynak: Star

Son Dakika Magazin Polat Alemdar'dan Ölümcül Hata - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement