SensinO'da Açık Artırmaya Katıldı - Son Dakika
Magazin

SensinO'da Açık Artırmaya Katıldı

SensinO\'da Açık Artırmaya Katıldı

Ekranların sevilen yarışması O Ses Türkiye'nin sahnesinde önceki akşam sürpriz bir isim vardı.

21.02.2018 13:43  Güncelleme: 13:45

Hayali, O Ses Türkiye'nin jürisi karşısında kendi şarkısını seslendirmek olan Kayserili Mustafa Tek, bu hayalini SensinO'nun açık artırma etkinliğine katılarak gerçekleştirdi.

Hayalindeki aktörle tanışmak, kırmızı halıda yürümek, hayranı olduğu dizide rol almak, kendini milyonların önünde ispat etmek ve daha fazlasını gerçekleştirmek için kurulan deneyimler dünyası SensinO açıldı.

Platformun ilk açık artırma tekliflerinden olan "O Ses Türkiye'de Şarkını Söyle" etkinliğinde; 6 bin 800 TL ile en fazla teklifi veren Mustafa Tek hayalini gerçekleştirdi. Söz ve müziği kendisine ait olan Hala Mı Leyla isimli şarkısını O Ses Türkiye'nin jürileri ve yarışmanın müzik direktörü Tarık Sezer'in karşısında seslendiren Tek, stüdyoda bulunan konukların da büyük beğenisini kazandı. Sesini ve şarkısını milyonlara duyuran talihli yarışma öncesinde O Ses Türkiye ekibiyle ve jürisiyle tanışarak sahne arkası heyecanını paylaştı.

Sosyal sorumluluk hedefi de taşıyan SensinO'da gerçekleşen açık artırma ile elde edilen gelirin yüzde 80'i etkinlik sahibinin tercih ettiği bir STK'ya aktarılarak ihtiyaç sahiplerine katkıda bulunuyor.

O Ses Türkiye etkinliğinden elde edilen gelirin yüzde 80'i Acun Medya, yüzde 15'i SensinO tarafından Çocuk Eğitim Derneği'ne bağışlandı. SensinO böylece bir yandan hayalleri gerçekleştirirken bir yandan da ihtiyaç sahiplerine dolaylı yoldan katkıda bulunarak sosyal dayanışmaya ve yeni nesil bir bağış yöntemine öncülük ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin SensinO'da Açık Artırmaya Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement