Sevgilim Hep Takipte - Son Dakika
Magazin

Sevgilim Hep Takipte

Sevgilim Hep Takipte

'Survivor' sonrası açıklamalarıyla olay yaratan Merve Büyüksaraç, katıldığı iftar davetinde tuhaf açıklamalarda bulundu.

10.08.2012 06:03  Güncelleme: 10:17

'Survivor' hakkındaki açıklamalarıyla olay yaratan Merve Büyüksaraç, bir iftar davetine katıldı. İlginç olan ise Büyüksaraç'ın sevgilisi ile ilgili verdiği yanıttı.

Büyüksaraç, "Sevgiliniz Nurettin Kutlu nerede?" sorusuna şu yanıtı verdi: Buralarda, çok yakınımda. Uzaktan hep beni izliyor!"

Survivor'un olay ismi Merve Büyüksaraç, işadamı sevgilisi Nurettin Kutlu ile ilk defa Survivor'dan hemen önce Mayıs ayında yakalanmıştı.

O zanab 3 yıldır gizli saklı aşk yaşadığı Kutlu ile nişanlandıklarını söyleyen Büyüksaraç'ın evlilik için gün saymaya başladığı söylenmişti. Kasım ayında ağabeyinin evleneceğini söyleyen Büyüksaraç, "Önce büyükler... Ondan sonra da sıra bana gelecek. Geç olsun güç olmasın" demişti.

SEVGİLİDEN LÜKS HEDİYE

İş adamı Nurettin Kutlu'nun Merve Büyüksaraç'a bir çok hediye aldığı bu hediyelerden birinin de NK plakalı lüks bir Mercedes olduğu söyleniyor.

Parmağındaki tek taş yüzüğü sevgilisinin aldığını söyleyen Büyüksaraç, "Hayatımın en mutlu mesut günlerini yaşıyorum. İnşallah hep böyle devam eder. Nazar değmesinden korkuyorum" demişti.

O arada Bebek'te "NK" plakalı bir Mercedes'le görüntülenen Merve Büyüksaraç'ın kullandığı otomobili de sevgilisi Nurettin Kutlu'nun hediye ettiği söyleniyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Sevgilim Hep Takipte - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement