Survivor 2024 All Star'da heyecanlı dakikalar yaşandı - Son Dakika
Magazin

Survivor 2024 All Star'da heyecanlı dakikalar yaşandı

Survivor 2024 All Star\'da heyecanlı dakikalar yaşandı

Survivor All Star'da eleme potasına bu hafta Atakan, Aleyna, Sercan ve Yunus Emre girmişti. Performans eşleşmesinde Yunus Emre eleme potasından çıkmayı garantiledi. Atakan ise Aleyna'yı yenerek ikinci isim oldu. Eleme düellosunun finalinde Aleyna, Sercan'ı mağlup ederek Survivor'dan elenen isim oldu. Elenen Sercan ise rekabeti ve gururu için başını dik tutacağını belirtti.

13.05.2024 13:10

Survivor 2024 All Star'da heyecanlı dakikalar yaşandı. Survivor All Star'da eleme potasına bu hafta Atakan, Aleyna, Sercan ve Yunus Emre girmişti.

Performans eşleşmesine göre ilk önce Yunus Emre ve Sercan mücadele verdi. Bu etabın sonunda 5-4'lük skorla Yunus Emre kazanarak eleme potasından çıkmayı garantiledi.

ALEYNA RAKİPLERİNİ YENDİ

İkinci karşılaşmada ise bu kez Atakan ve Aleyna parkura çıktı. 5 olanın kazandığı turda Atakan 5-0'lık skorla Aleyna'yı yendi.

Böylece eleme potasından çıkan ikinci isim Atakan oldu. Bu sonuçla eleme düellosunun finaline Sercan ve Aleyna kaldı.

Ekran Alıntısı

Üçüncü etapta bu kez Aleyna ve Sercan karşı karşıya geldi. Bu sezon ilk defa bir erkek ve kadın yarışmacının mücadele ettiği düelloda nefesler tutuldu.

Atışlarda Aleyna aldığı son sayı ile Sercan'ı 5-1 mağlup etti. Bu sonuçla Survivor'dan elenen yarışmacı Sercan oldu.

11

"KİMİ KIRDIYSAM KİMİ ÜZDÜYSEM..."

Survivor'dan elenen Sercan Yıldırım, "Bu sene Survivor benden ne istediyse vermeye çalıştım açıkçası. Üzgün müyüm üzgünüm ama bir o kadar da haklı bir gururum da var. O yüzden başım eğik değil de dik bir şekilde gitmeyi tercih edeceğim.

Kimi kırdıysam kimi üzdüysem kusura bakmasın. Gerçekten de rekabeti sağlayabilmek için belki de bağırdım. Belki de itirazlarım o yüzdendi. O rekabet olmazsa buranın anlamı da olmazdı.

O yüzden herkese kusura bakma diyorum. Söyleyecek pek bir şey yok. Beni bekleyen bir ailem var, dostlarım var, arkadaşlarım var, sporcularım var.

Aklım biraz da orada, kulübümde öğrencilerimde. Onları da çok özledim. Çok fazla söyleyecek bir şey yok. Hakkınızı helal edin. " dedi.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Survivor 2024 All Star'da heyecanlı dakikalar yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement