Tuğçe Tayfur'un tesettürden çıkmasının sebebi Burak Kalfa olarak iddia edildi - Son Dakika
Magazin

Tuğçe Tayfur'un tesettürden çıkmasının sebebi Burak Kalfa olarak iddia edildi

Tuğçe Tayfur\'un tesettürden çıkmasının sebebi Burak Kalfa olarak iddia edildi

Eski nişanlı Tayfur'un tesettüre girmesini istemiş genç şarkıcı bu yüzden kapanmış. Ayrılık sonrası tekrardan tesettürden çıkan genç şarkıcının bu hareketi iddiaları güçlendirdi. Tuğçe Tayfur ve Burak Kalfa arasında birçok suçlama yaşanmış, nişanlandıktan sonra ayrılmışlardı. Tayfur, eski nişanlısı Kalfa tarafından şantaj yapıldığını iddia etmiş, Kalfa ise Tayfur hakkında iftiraya uğradığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu.

29.07.2023 16:07

İddiaya göre eski nişanlı Tayfur'un tesettüre girmesini istemiş genç şarkıcı bu yüzden kapanmış. Ayrılık sonrası tekrardan tesettürden çıkan genç şarkıcının bu hareketi iddiaları güçlendirdi.

Mustafa Barış Durak'ın edindiği bilgiye göre aralarında bir çok suçlama geçen Tuğçe Tayfur ve Burak Kalfa cephesinden yeni gelişmeler yaşanıyor. Nişanlandıktan sonra tesettüre giren Tuğçe Tayfur'un ayrılık sonrası tekrardan tesettürden çıkmasının sebebi Burak Kalfa olarak iddia edildi. Uzun bir sevgililik dönemi geçiren çift aile arasında nişanlanmış daha sonra da karşılıklı suçlamalar ile ayrılmışlardı.

KARŞILIKLI BİRBİRİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMUŞLARDI

Ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur'un kendisi gibi müzisyen kızı Tuğçe Tayfur, geçen günlerde eski nişanlısı Burak Kalfa tarafından kendisine şantaj yapıldığını iddia etmişti. Kalfa, Tayfur hakkında iftiraya uğradığı ve asılsız ithamlarla itibarını zedelediği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Tuğçe Tayfur'un tesettürden çıkmasının sebebi Burak Kalfa olarak iddia edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement