Ünlü Modacı Cemil İpekçi'den Duygusal Anneler Günü Paylaşımı - Son Dakika
Magazin

Ünlü Modacı Cemil İpekçi'den Duygusal Anneler Günü Paylaşımı

Ünlü Modacı Cemil İpekçi\'den Duygusal Anneler Günü Paylaşımı

Başarılı modacı Cemil İpekçi, yıllar önce kaybettiği annesi Sahire Tokay'ın çocukluk resmini paylaşarak anneler gününü kutladı. İpekçi'nin duygusal sözlerle anlattığı annesi, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

12.05.2024 01:10

Ünlü modacıdan duygusal anneler günü paylaşımı

"Sahirem, annem, anam, arkadaşım, dostum, sırdaşım, ruh ikizim anneler günün kutlu olsun"

Başarılı modacı Cemil İpekçi yıllar önce kaybettiği annesi Sahire Tokay'ın çocukluk resmini paylaştı. Annesini duygusal sözlerle anan ve anneler gününü kutlayan ünlü modacının paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

DurakMedya'da yer alan habere göre moda dünyasının sıra dışı isimlerinden olan Cemil İpekçi annesi Sahire Tokay'ın çocukluk resmini paylaştı.

cemilipekci-anne1.jpg

Anneler günü nedeniyle annesini duygusal sözlerle anan ünlü modacı sosyal medya hesabından şu satırları yayınladı: "Sahirem, annem, anam, arkadaşım, dostum, sırdaşım, ruh ikizim. Senin bırakıp sonsuzluğa gittiğin yılları sayamıyorum.

Sanki daha dün karşılıklı kahve içip sana içimi döküyordum. Bilmem bir gün tekrar kavuşabilecek miyiz. Seni özlüyorum ama bir taraftan da ansızın bırakıp gittiğin için kırgın ve kızgınım sana.

cemilipekci-anne2.jpg

Her nerede isen Rabbimden sana huzur ve mutluluklar dilerim. Nurlarda yat. Anneler günün kutlu olsun Sahire Sultanım" dedi.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Ünlü Modacı Cemil İpekçi'den Duygusal Anneler Günü Paylaşımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement