Victoria's Secret Mankeni, Türkiye'ye Gelmedi - Son Dakika
Magazin

Victoria's Secret Mankeni, Türkiye'ye Gelmedi

Victoria's Secret mankenlerinden Candice Swanepoel, Antalya'da düzenlenecek defileye Türkiye'de ve komşu ülkelerde yaşanan terör olaylarını bahane göstererek katılmadı.

17.12.2015 15:46  Güncelleme: 16:41

Dosso Dossi Fashion Show'da defileye katılması planlanan Victoria's Secret mankenlerinden Candice Swanepoel, güvenliği gerekçe gösterip defileye katılmadı.

GÜVENLİĞİ GEREKÇE GÖSTERİP GELMEDİ

Victoria's Secret mankenlerinden Candice Swanepoel, podyuma çıkacağı Dosso Dossi Fashion Show'a gelmekten son anda vazgeçti. Türkiye'de ve komşu ülkelerde yaşanan terör olaylardan ötürü 'Muhtemel güvenlik tehditleri'ni gerekçe gösteren Candice Swanepoel, İstanbul uçağına binmedi ve defileye katılmadı. Yaşanan son dakika gelişmesi üzerine Dosso Dossi Fashion Show'un podyumu 'Human Barbie' lakaplı Ukraynalı Model Valeria Lukyanova'ya kaldı.

'Harikalar Diyarı' konseptli podyuma yerli ve yabancı yaklaşık 50 mankenle birlikte çıkacak Lukyanova, biri orijinal 'Barbie kıyafeti' olmak üzere iki ayrı giysi sergileyecek.

"SON ANDA UÇAĞA BİNMEKTEN VAZGEÇTİ"

Yaşanan gelişmeyle ilgili açıklama yapan Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, "Son anda uçağa binmekten vazgeçtiğini öğrenince şaşırdık. Yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor ve bize sürekli soru soruyorlardı. Bizler kendisine her türlü güvenlik garantisini verdik. Tüm hazırlıklarımızı yapıp kendisini beklerken uçağa binmediğini öğrendik" dedi.

SÖZLEŞMEDE ÖZEL MADDE VAR

Candice Swanepoel'ün 'Muhtemel güvenlik tehditleri'ni gerekçe gösterdiğini belirten Hikmet Eraslan, "Maalesef bu mankenlerin sözleşmelerinde 'mucbir sebep' maddesi bulunuyor. Dolayısıyla sözleşmeye imza atıp, ücretlerinin tamamını 6 ay önceden almalarına rağmen bu haklarını hep saklı tutmak istiyorlar. Bu olay Dosso Dossi'nin enerjisini düşürmeyecek" ifadelerini kaydetti.

Victoria\'s Secret Mankeni, Türkiye\'ye Gelmedi
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Victoria's Secret Mankeni, Türkiye'ye Gelmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • level 99: Türkiyeden ayrılması gereken grupları açıklıyorum: 1-aleviler 2-ermeniler 3-kürtler 27 27 Yanıtla
  • Recep: Gelse ne olur gelmezse ne olur! 15 2 Yanıtla
  • tuba: yorum yazan salaklar ulkemizi beğenmiyosaniz defolun türkiyeden 5 8 Yanıtla
    TÜRK: Buda yeni moda beğenmeyen defolsunmuş..kimsenin taşından toprağından şikayeti yok,zırvalama... 2 0
  • Londrali: Kadin hakli ulke yangin yeri 3 9 Yanıtla
  • Halk: ULEN ÇABUK BIRAKIN ÇATIŞMAYI... SİZİN YÜZÜNÜZDEN YENGENİZ KORKTU, GELEMİYOR... DAĞILIN LEYNNN...:)) 6 4 Yanıtla
  • vts: Yahu Sen Gelsen Ne olur gelmesen ne olur..Bizim Ülkemizde Terör felen yok seni kandırmışlar her şey yalan 8 2 Yanıtla
  • Ege: Allah aşkina gel nolur.. beyni yerine başka yerleriyle düşünen insan bozuntusu.. Dünya nelerle uğrasiyor sen nelerle.. 8 1 Yanıtla
  • Aaaaaaaaaaaaassssssssssssssssssssddddddddddddddddd: Okeyyyy 8 0 Yanıtla
  • TÜRK: Yok çok üzülmüşler,yok gelse ne olurmuş gelmese ne olurmuş,yok onsuzda bu defile bitermiş..kardeşim konunun özü bu değilki,trajik olan son zamanlarda ülkemizin doğrudan veya dolaylı terörle anılıyor olması gerçeğidir..Almışınız klavyeyi o incecik parmaklarınıza Rusya bitti,amerika çöktü,İngiltere yalancı,İran fitneci,Yunan arkadan bıçaklar...Ulan birinizde çıkında dünyanın geneli için hayırlı bir yorum-temenni söyleyin... 3 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement