Yalan Dünya'nın Yönetmeni 'Yalancı'çıktı - Son Dakika
Magazin

Yalan Dünya'nın Yönetmeni 'Yalancı'çıktı

Yalan Dünya\'nın Yönetmeni \'Yalancı\'çıktı

Yalan Dünya dizisinde yönetmen Tufan’ı oynayan oyuncu Tuna Orhan ATV’nin komedi dizisi “Yüksek Giriş” te yalancı Üstün karakterini oynuyor. Her bölümde farklı yalanlar söyleyerek kendini üstün gösteren oyuncu karakterini çok sevdiğini söyledi.

07.08.2013 00:10

Yapımcılığını Global yapımın yaptığı senaryo yazarlığını ve yönetmenliğini İsa Yıldız'ın üstlendiği başrollerinde Umut Kurt, Bekir Çiçekdemir, Bora Akkaş ,Sera Tokdemir,Cansu Koç,Cansu Dağdelen Uyan, Suna Keskin ve diziye Yalan Dünya’dan transfer olan Tuna Orhan Yüksek Giriş dizisinde Yalancı Üstün’ü oynuyor.

Dizide üniversite öğrencileri rolünü oynayan Umut Kurt ve Bekir Çiçekdemir’e attığı yalanlarla kendini üstün göstermeye ve hava atmaya çalışan yalancı Üstün’ü oynayan Tuna Orhan rolünden oldukça memnun. Gençlere Bebekte bir kafesi ve jeepi olduğuna inandırıp onlarla kız ortamlarına girmeye çalışıyor.

Orhan, “Aşırı derecede yalancıyım. Hafiften kabadayılık da var. Güya ailesinde varmış. Hava atmayı çok sever. Bir rivayete göre Bebek’te bir dükkanı ve Jeep’i var ama ne dükkanı gören var ne Jeep’i. Selin diye de üniversiteli bir sevgilisi var” dedi.

Kaynak: Star

Son Dakika Magazin Yalan Dünya'nın Yönetmeni 'Yalancı'çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement