Yepyeni Gençlik Hareketi - Son Dakika
Magazin

Yepyeni Gençlik Hareketi

Gençlik hareketi #banabak'ın lansmanı, ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut'un ev sahipliğinde gerçekleşti.

10.12.2014 08:02  Güncelleme: 12:27

#banabak hareketine Mehmet Turgut'un yanı sıra Özge Özpirinççi, Tanem Sivar ve Sinan Güler sözcülük yapıyor.

Nedir bu #banabak?

#banabak hareketi; gençlere, etkileyici olmak için ekstra çaba harcamalarına gerek olmadığını, daha azın aslında daha çok olduğunu, özgüvenli bir duruşun tüm kapıları açabileceğini hatırlatan ve onları destekleyen yeni nesil bir gençlik akımı.

Haftasonu sosyal medyada dönmeye başlayan iki video gençlerin gündemini değiştirdi. Hashtag'iyle dönen video filmler Teen Wolf'un Türkiye versiyonu olduğu izlenimi veren fragmanlardan oluşuyor.

Bir gencin en özgüvenli halinin #banabak hali olduğu inancından doğan bu yeni hareketin lansmanı, ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut'un ev sahipliğinde gerçekleşti. Lansmana, güzel oyuncu Özge Özpirinçci, sunucu Tanem Sivar ile P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu katıldı. Pekçok ünlü isim harekete destek verdiler.

Gençler arasında başlayan hareketine, ünlüler öncülük ediyor

Hareketinin gençler arasında yaygınlaştırılmasını hedefledikleri söyleyen P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, projenin konseptini şöyle özetliyor:

"Biz gençlerin kişisel bakımlarına özen göstererek, çok da çaba harcamadan gayet etkileyici olabileceklerini öne çıkaran bir hareket başlattık. Bir gencin en #banabak hali kişisel bakımına özen göstermiş, güvenle gülümseyen ve kendi ışığıyla parlayan halidir. Projemizin yaygınlaştırılmasına destek veren sevgili Mehmet Turgut, Tanem Sivar, Özge Özpirinççi ve Sinan Güler'e teşekkürlerimi sunuyorum. dedi.

Ünlü isimler ilk etapta 15 Aralık'ta Marmara Üniversitesi'ne, 18 Aralık'ta Yıldız Teknik Üniversitesi'ne #banabak hareketini taşıyacaklar. İlerleyen tarihlerde farklı üniversitelere ziyaretler devam edecek.

MAGAZİNCİLERE SERT TEPKİ

Güzel oyuncu Özge Özpirinççi magazin basının ısrarlı sorularına 'Kimse soytarı değildir' diyerek sert tepki gösterdi.

Yepyeni Gençlik Hareketi
Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Yepyeni Gençlik Hareketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement