''Postalların Yalakası Olmuşlar'' - Son Dakika
Medya

''Postalların Yalakası Olmuşlar''

\'\'Postalların Yalakası Olmuşlar\'\'

"Marks hayranı" Nihat Doğan Kemalist solculara verdi, veriştirdi!

20.03.2013 00:18  Güncelleme: 00:45

CNN Türk'te yayınlanan Aykırı Sorular'a konuk olan Nihat Doğan ile Enver Aysever arasında soğuk dakikalar yaşandı.

Canlı yayında Enver Aysever 'in sorularını yanıtlayan Nihat Doğan, Enver Aysever kendisiyle dalga geçip köşeye sıkıştırmaya kalkınca fena patladı.

Program boyunca Enver Aysever'in ilginç sorularıyla karşı karşıya kalan Nihat Doğan sorulara kendine has üslubuyla yanıt verdi. "Marks'ı kendime yakın buluyorum" diyen Nihat Doğan şu açıklamaları yaptı:

"POSTALLARIN YALAKASI OLMUŞLAR"

Ben özgürlükçü ve demokrat bir insanım. Türkiye 'de buna muhafazakar demokrat deniyor. Sağcı yoldaş olur. Neden olmasın? Deniz Gezmiş halkların kardeşliğinden bahsediyor, ben de halkların kardeşliğinden bahsediyorum. Deniz Gezmiş 'i cuntacılar asmıştır. Ama bugün Deniz Gezmiş 'in yoldaşı olduğunu söyleyen zümreye bakın, onların katillerin aşığı gibi postalların yalakalığını yapıyorlar. Bunlar günümüzün sosyalist, komünist takımıdır.

KEMALİST SOLCULAR, CUNTANIN KÖLESİ OLMUŞ

Bugün Deniz Gezmiş 'i kendine idol olarak görenlere bakın, Gezmiş 'i darbeciler asmasına karşın, darbenin ve postalın kölesi olmuş. Bunlar açık söyleyeyim Kemalist Türk solcularıdır.

NİYET OKUMA!

Enver Aysever 'in ilk çıkış şarkısını hatırlatması ve "Kadına Şiddeti" savunduğunu ima etmesi üzerine ise Nihat Doğan, Enver Aysever 'e tepki gösterdi. Enver Aysever 'e bakın niyet okumayın" sözleriyle tepki gösteren Nihat Doğan "Zorlama şiddet içerir mi? İçermez."

YUMURTA ATACAKLARINA CENAZEYE GİTSELERDİ

Enver Aysever 'in "Chavez 'in cenazesine gitmek için 30 bin lira harcamışsınız. Gariban 600 liraya çalışanlar nasıl gitsin?" sorusuna ise Nihat Doğan ilginç bir cevap verdi:"Solcular yumurta atacağına, parasıyla Chavez 'in cenazesine gitselerdi"

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya ''Postalların Yalakası Olmuşlar'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement