Goodyear Yeni Kaplama Desenleri İle Yeni Avantajlar Sunuyor - Son Dakika
Otomobil

Goodyear Yeni Kaplama Desenleri İle Yeni Avantajlar Sunuyor

Goodyear Yeni Kaplama Desenleri İle Yeni Avantajlar Sunuyor

GOODYEAR, Yeni Lastikte Sahip Olduğu Max Teknoloji İle Geliştirdiği Kaplama Desenleri İle Yeni Lastiğe Benzer Performans Sunuyor.

01.12.2010 14:23  Güncelleme: 15:13

GOODYEAR; 100 yılı aşkın tecrübesi ve sahip olduğu teknolojisiyle geliştirdiği lastikleri ve yüksek performası garantileyen servisleri ile tüketicilerin tercihi olmaya devam ediyor. Goodyear, geliştirdiği yeni kaplama desenleri sayesinde kaplanmış lastiklerle güvenlikten ödün vermeden kaplamada da yüksek bir performans sunuyor.

Goodyear; maliyetlerin çok önemli olduğu günümüz koşullarında, kaplama lastiklerle işletme maliyetlerini düşürmeyi garanti ediyor. Yeni lastikte sahip olduğu Max Teknoloji ile geliştirilen kaplama desenleri yeni lastiğe benzer performansı sağlıyor. Goodyear; kaplamanın kalitesini belirleyenin doğru karkas seçimi, üretim kalitesi, uygun desen, kullanım koşulları ve performans takibinin önemi olduğu bilinciyle geliştirdiği kaplama teknolojisine sahip kaplama lastiklerin, güvenlik parametrelerinde başarılı sonuçlar elde etmesini sağlıyor.

Özellikle filoların kaplama kullanmasıyla maliyet avantajı sağladığına dikkat çeken Goodyear Ticari Lastikler ve Kaplama Ürün Müdürü Faruk Uslu, "Kaplama kullanan firmalar, kullanmayan firmalara oranla kilometre başına yüzde 30'a varan maliyet avantajı kazanıyor. Örneğin sadece yeni lastik kullanan bir firmada 210 birim maliyet karşılığı 230 birim kilometre yapılabilirken, kaplama kullanan firmada 150 birim maliyet ile 230 birim kilometre yapılması sağlanıyor. Kaplama kullanmayan firmada kilometre başına maliyet 0,91 birim/km iken yeni ile kaplamanın birlikte kullanımında ise kilometre başına 0,65 birim/km maliyet ile avantaj elde ediliyor" diyor.

Goodyear Kaplama Bayileri, Türkiye genelinde 21 noktada hizmet veriyor

Türkiye geneline yayılmış 21 adet uzman Goodyear Kaplama Bayisi bulunan Goodyear, yolcularını güvenle taşıyacak garantili lastikler sunuyor. Goodyear tarafından sürekli eğitimlerle desteklenen, konularında uzman Goodyear kaplama tesisleri, Goodyear'ın belirlediği yüksek standartlarda kaplama lastikler üretiyor. Her geçen gün ürün gamına yeni ürünler ekleyen kaplama lastikleri, son dönemde Goodyear Kaplama Programı'nın bir parçası olarak RHSII, RHDII ve LHDII desenlerinde de yeni lastikler ile aynı özellikler de kaplama olarak tüketicisi ile buluşuyor.

Aşınmış lastiklerde ikinci şansın birinci adresi olan Goodyear, lastiklerinin kaplanabilirliğini ve kaplandıktan sonraki ömrünü "Kaplanabilirlik ve Kaplama Garantisi" ile resmi olarak garanti ediyor. Goodyear; 2000 yılında ticari lastiklerde uygulamaya başladığı Kaplama Programı'nı Şubat 2010 itibariyle genişleterek ve yeni kaplama desenleri sunarak müşterilerinin güçlü bir iş ortağı olmaya devam ediyor.

Goodyear kaplama lastikleri çevre dostu

Çevre üzerinde olumlu etkiye sahip kaplama lastikler, sosyal sorumluluk bilinci de aşılıyor. Artan çevrecilik kaygılarına en iyi çözüm olan kaplama lastikler, daha az ham madde kullanımı ile üretilirken, hurda lastik dağlarının oluşmasını da geciktiriyor. Kaplama uygun teknoloj ile yapıldığında son derece güvenlidir. Günümüzde tüm ticari ve askeri uçaklar kaplama lastik kullanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Otomobil Goodyear Yeni Kaplama Desenleri İle Yeni Avantajlar Sunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement