Mını Countryman İçin Bir Timbaland ve Michelle Branch Eseri: "Getaway". - Son Dakika
Otomobil

Mını Countryman İçin Bir Timbaland ve Michelle Branch Eseri: "Getaway".

Mını Countryman İçin Bir Timbaland ve Michelle Branch Eseri: "Getaway".

Az Sayıda Araç Lansmanı, Yeni Bir Mını Kadar Heyecan Yaratabilir. İşte Bu Yüzden İkonik Marka, Dün Gece Londra'da Mini Bir Vıp Festivale Evsahipliği Yaptı.

09.06.2010 21:07

Yıldızlarla süslenmiş bir gecede, Londra'daki Mudchute adlı çiftlikte düzenlenen "MıNı Countryman Open Air" aktivitesinde,"Getaway" adlı single'ın özel öndinletisi gerçekleştirildi. MıNı Countryman'in "Şehrin Kırsalla Buluşması" temasını işleyen "Getaway" için Amerikalı Country şarkıcı Michelle Branch ve Grammy ödülü sahibi Timbaland sahne aldı.

Eylül ayında pazarda yerini alacak olan MıNı Countryman, sadece araç tasarımı açısından özgün bir crossover sunmuyor - MıNı'nin en büyük ve ilk dört kapılı aracı - aynı zamanda müzikal tarzda da bu özelliği vurguluyor: MıNı'nin uzun zamandır beklenen dördüncü modeli, Country şarkıcı Michelle Branch ve Timbaland'i buluşturuyor.

Eva Herzigova, Cat Deeley, Margherita Missoni, Jade Parfitt, Poppy Delevigne, Donna Air, Henry Holland, Jasmine Guinness, Tyrone Woods, Ben Grimes, Jack Kidd, Ozwald Boateng ve Hofit Golan'ın da bulunduğu 500 kişilik davetliye ilk defa dün gece seslendirilen "Getaway", single olarak bu yaz Warner Music tarafından çıkarılacak. Dünyanın en üretken sanatçı/yapımcılarından biri ile Amerikalı Country şarkıcı/bestecinin ortak çalışmasının videosunda MıNı Countryman'in ilk görüntüleri yer alacak.

Michelle Branch "Getaway" şarkısı için, " Yeni aracı gördüm ve uzaklaşmak, hayatın her günkü kısıtlamalarından kurtulmak hakkında bir şarkı yazmak istedim. Bazen bunun ilacı bir gezidir; böylece heyecanlı bu proje üzerinde Timbaland ile çalıştık." dedi.

MıNı Marka Yönetimi Başkan Yardımcısı Dr. Wolfgang Armbrecht ise "MıNı Countryman lansmanı için Timbaland ve Michelle Branch ile böyle benzersiz bir işbirliğinde bulunmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bizim topluluğumuzun üyeleri için müzik önemli. Yeni aracımızın 'Getaway' şarkısının sözlerine ilham vermesiyle, şehirli-kırsal yaşam tarzını benimseyenlerin hayallerinde yerimizi alacağımıza inanıyoruz." dedi.

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil Mını Countryman İçin Bir Timbaland ve Michelle Branch Eseri: 'Getaway'. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement