Samsun Havza'da Otomobil Kazası: 1 Ölü, 7 Yaralı - Son Dakika
Otomobil

Samsun Havza'da Otomobil Kazası: 1 Ölü, 7 Yaralı

Samsun Havza\'da Otomobil Kazası: 1 Ölü, 7 Yaralı

Samsun'un Havza ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi yaralandı. Kazaya karışan araçlardan biri ise yolda ilerleyen bir motosiklete çarptı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ekipler tarafından kurtarıldı ve hastaneye kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden sürücünün ise jandarma uzman çavuş olduğu ve izin dönüşü olduğu belirtildi.

25.08.2023 12:39

SAMSUN'un Havza ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada uzman çavuş Ayhan Eğilmez (25) yaşamını yitirdi, 3'ü çocuk, 7 kişi yaralandı.

Kaza, saat 11.00 sıralarında Havza ilçesi, Şehsafi Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Ender Tütüncü'nün (42) kullandığı 38 BA 251 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Ayhan Eğilmez yönetimindeki 05 FR 545 plakalı otomobille çarpıştı. Savrulan otomobillerden biri, kaza yerinden geçen Aslan Bilen (43) yönetimindeki motosiklete çarptı. Kazada, sürücüler ile araçlardaki Fatma Betül Tütüncü (41), Berk Tütüncü (8), Beren Tütüncü (13), Aslan Bilen, Kübra Eğilmez (22) ve 4 aylık Aplarslan Eğilmez yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Havza Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan yaralılardan Ayhan Eğilmez, kurtarılamadı.

Ayhan Eğilmez'in Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı'nda jandarma uzman çavuş olarak görev yaptığı ve izin dönüşü için Havza'nın Beyören Mahallesi'nden yola çıktığı belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Otomobil Samsun Havza'da Otomobil Kazası: 1 Ölü, 7 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement