V1 Challange Tarsus'a Merhaba Diyor - Son Dakika
Otomobil

V1 Challange Tarsus'a Merhaba Diyor

V1 Challange Tarsus\'a Merhaba Diyor

Volkan Işık tasarladığı VOLKICAR yarış otomobilleri ile organize edilen V1 Challenge, düzenlenen lansmanın ardından Tarsus'a gidiyor.

11.05.2013 08:59  Güncelleme: 09:30

Projesi, geliştirme çalışmaları ve üretimi Volkan Işık tarafından gerçekleştirilip gün ışığına çıktığı ilk günden itibaren motorsporlarında bir marka yaratmayı kendine amaç edinen VOLKİCAR, 3. yarış sezonuna başlıyor. Toplam 6 yarıştan oluşacak V1 Challenge'ın ilk mücadelesi 12 Mayıs Pazar günü Tarsus'ta koşulacak. Kurallarından yarışma sistemine kadar tamamı yine Volkan Işık'ın tasarımı olan V1 Challenge Tarsus ayağında, 18 tecrübeli pilotun sıcak mücadelesine sahne olacak. İlk Yarış TARSUS Cumhuriyet Meydanı

Türkiye'deki şehir merkezlerini gezebilen ve her bölgeye ulaşabilen bir şampiyona olan V1 Challenge, 12 Mayıs Tarsus yarışı ile başlıyor. Geçen sene Tarsus'da düzenlenen ve yerel halktan büyük ilgi gören yarış, bu sene Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek. Cumartesi günü VOLKICAR otomobilleri ile şehir içi turu atacak olan pilotlar Pazar günü 14: 00'da başlayacak yarışta yarışacaklar. Yarışı 1'nci bitiren pilot 6 bin lira, 2'inci 4 bin lira, 3'üncü ise 2 bin liranın sahibi olacak. Volkan Işık yarış öncesi yaptığı açıklamada şunları söyledi: " Tarsus bizim için önemli bir yer. Hedeflerimize ulaştığımızın göstergesi. Şehir içinde en önemli meydanlardan birinde düzenlediğimiz bu yarış yerel halk ile motorsporlarını buluşturuyor. İşte VOLKICAR'ı tasarlarken ve V1Challenge'ı organize ederken tam da hayalimizdeki buydu. Güzel bir sezon başlangıcı olacağına inanıyorum, herkese iyi şanslar ve başarılar.' 2013 V1 Challenge Takvimi :

11-12 Mayıs Tarsus

18- 19 Mayıs Bursa

15-16 Haziran Marmaris 31 Ağustos-1 Eylül Pist yarışı 21-22 Eylül Aydın 26-27 Ekim Pist yarışı

2013 V1 Challenge'a, Castrol, CMS, ISS, Lassa, Power FM,RedBull ve Vakkorama co-sponsor olarak destek veriyor.

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil V1 Challange Tarsus'a Merhaba Diyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement