Başkan Altınok Öz: "Kartal'ı Anadolu Yakasının Gözdesi Yapacağız" - Son Dakika
Politika

Başkan Altınok Öz: "Kartal'ı Anadolu Yakasının Gözdesi Yapacağız"

Başkan Altınok Öz: "Kartal\'ı Anadolu Yakasının Gözdesi Yapacağız"

Kartal Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Altınok Öz, mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

05.03.2014 09:34

Kartal Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Altınok Öz, mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor. 5 yılda gerçekleştirdikleri 230 proje ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Öz, "Kartal'ı Anadolu yakasının en gözde ilçesi yapacağız" dedi.

Başkan Altınok Öz, seçim bürosunda ziyarete gelen farklı meslek gruplarından vatandaşlarla sohbet etti. Op. Dr. Altınok Öz, "Kartal'a ve Kartallılara kazandırdığımız meydanlarda hem tarihi dokuyu bozmadık hem de yepyeni meydanlar yaptık" dedi. Öz, Kartal Belediye Başkanı olarak meydanlara yönelik çalışmaları örnekleri ile anlattı ve sözlerine şöyle devam etti: "2009'dan itibariyle devraldığımız Kartal Belediyesi'nde 4 projeyi hayata geçirdik. Yakacık meydanını yayalar için kullanılabilirliği açısından engelli-engelsiz tüm vatandaşlarımızın erişebileceği bir alan haline getirdik" dedi.

Kartal'a yapılan yeni Kartallı Kazım Meydanı'ndan da söz eden Op. Dr. Altınok Öz, "Karlıktepe, Petrol İş ve Yuları mahallelerinin kesişiminde bulunan eski Afet Merkezi'nin yenine 8 dönüm alana meydan ve park yaptık" dedi. Öz, yeni yapılan meydanın isminin de önemini şu sözleriyle belirtti: "Meydana, ölümsüzleştirmek adına, Nazım Hikmet'in Kurtuluş Savaşı Destanı'nda andığı kahramanlarımızdan Kartallı Kazım'ın ismini verdik."

Öz, sokaklarla ilgili yaptıkları değişimlerden de bahsederek, "Kartal'ın en özel sokaklarından biri olan Hamam Sokak'ta görüntü kirliliği oluşturan tabela, çanak-anten, klima gibi eklentileri kaldırıp binalarda özel cephe düzenlemeleri yaptık. Araç giriş çıkışları elektronik bariyerle sınırladık. Hamam Sokak gün geçtikçe gelişiyor, Hamam Sokak'la beraber Merdivenli Sokak'ta da değişimler gerçekleştirdik. Alt yapı ve çevre düzenlemeleri yaptık sokakları daha amaçlı kullanmak için özel olarak düzenledik. Sokaklarımızı, engellilerimize uygun yapıları, dinlenme alanları, çiçeklikleri, oturma duvarları ve piknik masaları ile modern bir dokuya kavuşturduk" diye konuştu.

"KARTAL'I ANADOLU YAKASININ GÖZDESİ YAPACAĞIZ"

Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediye Başkan adayı olarak da, "Kartal için çalışmaya devam edeceğiz, meydanlarımızla, sokaklarımızla Kartal'ı Anadolu yakasının en gözde ilçesi yapacağız. Halkın onaylamadığı hiçbir projeye geçit vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Soğanlık Yeni Mahalle'de halkla ve esnafla buluşan Öz, sıcak bir ilgiyle karşılandı. Vatandaşlar, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederken, "Yeni dönemde de belediyenin aynı başarılı çizgide devam etmesi için başkanımızın yanında yer alacağız" ifadelerini kullandılar. Vatandaşların önerilerini de not alan Belediye Başkanı Altınok Öz, gösterdikleri yoğun ilgiye teşekkür etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Altınok Öz: 'Kartal'ı Anadolu Yakasının Gözdesi Yapacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement