CHP'den Politika Hamlesi - Son Dakika
Politika

CHP'den Politika Hamlesi

CHP\'den Politika Hamlesi

CHP Genel Merkezi milletvekillerine "Daha İyi Bir Politikacı Olmak" için kitap gönderdi.

28.02.2013 09:49  Güncelleme: 11:46

CHP Genel Merkezi tarafından milletvekillerine "Daha İyi Bir Politikacı Olmak" adlı kitap gönderildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı imzasıyla gönderilen notta, söz konusu kitabın daha iyi bir politikacı olmanın ipuçlarını verdiğine dikkat çekildi.

ANKARA tarafından hazırlanan, Hollanda'da "Daha İyi Bir Politikacı Olmak" adıyla yayınlanan kitap, İngilizce baskısından Türkçe'ye çevrilerek CHP'li milletvekillerine gönderildi.

Kitap ile birilikte CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı imzasıyla gönderilen notta da, sosyal demokrat geleneğin güçlü olduğu ülkelerde, sosyal demokrat partilerin kamusal destek sağlanan güçlü vakıflarla birlikte çalıştığına işaret edilerek şöyle denildi:

"AMS'nin deneyimli uzmanları tarafından hazırlanan, Hollanda'da "Daha İyi Bir Politikacı Olmak' adıyla yayınlanan bu kitabı, üyelerimizin yararlanması için İngilizce baskısından Türkçe'ye çevirdik.

AMS tarafından hazırlanan bu kitap daha iyi bir politikacı olmanın ipuçlarını veriyor. Özellikle, seçim döneminde strateji geliştirmeden başlayarak seçimin sonlandığı ana dek tüm süreçlerin yönetimine ilişkin beceri ve yöntem geliştirme konusunda örnekler, uygulamalar ve alıştırmalar içeren zengin bir deneyimi aktarıyor.

AMS Genel Müdürü Arjen Berkvens ile kitabın Türkçe'ye çevrilmesi için yaptığımız yazışma, aynı zamanda sosyal demokrat bir dayanışmaya dönüştü.

Bu el kitabının, iktidar yürüyüşümüzde, partimize ve üyelerimizin başarılarına katkı yapmasını umarız." - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika CHP'den Politika Hamlesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement