CHP Genel Başkan Yardımcısı Sarı Aydın'da - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sarı Aydın'da

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sarı Aydın\'da

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sarı Aydın'da

29.09.2013 18:33

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sarı Aydın'da

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sarı Aydın'da

- Sarı: " AK Parti'nin salonlarında, AK Partililer tarafından hazırlanmış bir paket toplumun demokratikleşme beklentisini karşılamayacak"

AYDIN (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, yarın açıklanması beklenen yeni demokratikleşme paketine ilişkin "AK Parti'nin salonlarında, AK Partililer tarafından hazırlanmış bir paket toplumun demokratikleşme beklentisini karşılamayacak" dedi.

İncirliova'da belediye tarafından yapılan aile çay bahçesinin açılışını gerçekleştiren Sarı, basın mensuplarının demokratikleşme paketine yönelik sorularını yanıtladı.

Paketle ilgili endişelerinin bulunduğunu belirten Sarı, "Demokratikleşme paketi ile ilgili sürekli endişemiz var. AK Parti'nin salonlarında, AK Partililer tarafından hazırlanmış bir paket toplumun demokratikleşme beklentisini karşılamayacak. Bu çok açık. Bu nedenle paketi ciddiye almıyoruz. Başta hazırlanış biçimiyle, gündeme getiriliş biçimiyle anti demokratik bir çalışma, öyle görüyoruz. Paketten ne çıkacağını hep birlikte göreceğiz" diye konuştu.

Cumhuriyet Mahallesindeki aile çay bahçesinin açılışına Sarı, İncirliova Belediye Başkanı Fadime Orbay, Koçarlı Belediye Başkanı Cengiz Şen, Acarlar Belediye Başkanı Aşkın Şimşek, CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz da katıldı.

Muhabir: Ali Gökmen Şireci, Necip UYANIK

Yayınlayan: Serdar Yılmaz

-perihan sarı

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkan Yardımcısı Sarı Aydın'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement