CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, vatandaşın "Bu birlikteliği bozmayın" sözlerine cevabı: Tamam, meraklanmayın - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, vatandaşın "Bu birlikteliği bozmayın" sözlerine cevabı: Tamam, meraklanmayın

Altı muhalefet partisinin "Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem" toplantısının ardından konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Güzel bir toplantıydı. Hayırlı uğurlu olsun" dedi. Bu esnada bir vatandaşın "Çok güzel oldu. Bu birlikteliği bozmayın" sözleri üzerine, "Tamam, meraklanmayın" sözlerine yer verdi.

01.03.2022 00:03  Güncelleme: 00:08

Altı muhalefet partisinin "Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem" toplantısı, Bilkent Otel'in Sakarya Salonu'nda düzenlendi. Genel başkanlar mutabakat metninin imzalanması ve hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından bir süre basına kapalı görüşme gerçekleştirdi.

"MERAKLANMAYIN"

Daha sonra otelden ayrılan genel başkanlar basın mensuplarının sorularına, "Hayırlı olsun" karşılığını vermekle yetindi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da otelden ayrılırken bazı vatandaşların, "Çok güzel oldu. Bu birlikteliği bozmayın" sözleri üzerine, "Tamam, meraklanmayın" dedi.

"GÜZEL BİR TOPLANTIYDI"

Gazetecilerin, toplantıyı nasıl bulduğuna yönelik sorusuna da Kılıçdaroğlu, "Güzel bir toplantıydı. Hayırlı uğurlu olsun" karşılığını verdi.

"NEYİ HEDEFLEDİĞİMİZİ İFADE ETTİĞİMİZ BİR TOPLANTI OLDU"

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal da toplantıyı değerlendirirken, "Pek çok açıdan küme düştüğümüz böyle bir dönemde, millet önünde sistemik olarak neyi hedeflediğimizi ifade ettiğimiz bir toplantı oldu. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Bundan sonra ne zaman bir araya geleceklerinin sorulması üzerine de Uysal, "İnşallah yakın zamanda Sayın Babacan'ın davetiyle yine bir araya geleceğiz." dedi.

"TOPLANTILAR DEVAM EDECEK"

Uysal, neden tekrar bir araya geleceklerine yönelik soruya, "Davetli toplantıda konuşulmuştu zaten. Ona binaen bu toplantılar devam edecek." yanıtını verdi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, vatandaşın "Bu birlikteliği bozmayın" sözlerine cevabı: Tamam, meraklanmayın
Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, vatandaşın 'Bu birlikteliği bozmayın' sözlerine cevabı: Tamam, meraklanmayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Naci Kuru: Kaybedenler kulubu gibisiniz ama ayni seyde defalarca bu israr nedir ? 3 4 Yanıtla
  • Cemal altın: Muhalefet propoganda da zayıf kalıyor. Israil modeli uygulayacaklarını öne çıkarmalılar. Kimden kaçınıyorsunuz ki. 0 2 Yanıtla

Advertisement