CHP Nazilli İlçe Örgütünden Dayanışma Yemeği - Son Dakika
Politika

CHP Nazilli İlçe Örgütünden Dayanışma Yemeği

CHP Nazilli İlçe Örgütünden Dayanışma Yemeği

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Örgütü Dayanışma Yemeği Düzenledi. Sümer Park'ta Düzenlenen Dayanışma Yemeğine Başta CHP Grup Başkan Vekili Hakkı Süha Okay Olmak Üzere Milletvekilleri Fatih Atay ve Özlem Çerçioğlu da Katıldı. Çok Sayıda Partilinin Katıldığı Yemekte Yapılan Konuşmalarda, CHP'nin Yerel Seçimlerde Başarılı Olması İçin El Birliği ile Çalışılması Dile Getirildi.

03.06.2008 00:01

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Örgütü Dayanışma Yemeği düzenledi. Sümer Park'ta düzenlenen dayanışma yemeğine başta CHP Grup Başkan Vekili Hakkı Süha Okay olmak üzere milletvekilleri Fatih Atay ve Özlem Çerçioğlu da katıldı. Çok sayıda partilinin katıldığı yemekte yapılan konuşmalarda, CHP'nin yerel seçimlerde başarılı olması için el birliği ile çalışılması dile getirildi.

Yemeğin açılış konuşmasını yapan CHP Nazilli İlçe Başkanı Atila Talay, katılımlarından dolayı tüm misafirlerine teşekkür etti. CHP Grup Başkan Vekilinin de aralarında olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Talay, partilerinin yerel seçimlerde belediye başkanlığını ve yönetimi alacağını kaydetti. Talay konuşmasında "Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Yönetimi olarak seçim hazırlıklarımızı tamamladık. Nazilli'mizde çağdaş, Atatürk ilke ve devrimlerini ülkü edinmiş bir yönetim anlayışıyla, Nazilli Belediyesini yönetmeye talibiz. Üç aydır sürdürdüğümüz ve daha kapsamlı devam ettireceğimiz 1. anket çalışmamız sonuçlandı. Anketimizde Nazilli'mizin temel sorununun yüzde 93 gibi bir oranla işsizlik olduğu gerçeği ile karşılaştık. Halkımızın yüzde 73'ü Nazilli Belediyesinin hizmetlerinden memnun olmadığını söylüyor. Kısacası; Nazilli Belediyesi 15 yıldır iyi yönetilmiyor. 15 yılda Nazilli'de birkaç park ve cadde dışında ne yapıldı? Nazilli'nin kötü giden kaderini değiştirmek için varız." dedi.

Talay'ın konuşmasının ardından sırayla konuşan CHP İl Başkanı Tunç Aytur, Parti Disiplin Kurulu Üyesi Mehmet Boztaş, Milletvekilleri Fatih Atay ve Özlem Çerçioğlu ve CHP Grup Başkan Vekili Hakkı Süha Okay, yaptıkları konuşmalarda çalışmaları değerlendirdiler.

(AS-İK) 02.06.2008 23:52 TSİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Nazilli İlçe Örgütünden Dayanışma Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement