Elif Erbakan, Sivas'taki Konferensta Hükümeti Eleştirdi - Son Dakika
Politika

Elif Erbakan, Sivas'taki Konferensta Hükümeti Eleştirdi

Elif Erbakan, Sivas\'taki Konferensta Hükümeti Eleştirdi

Elif Erbakan Altınöz, iktidara yüklenerek, "Bir dönem birlikteydik, arkadaştık diye, ülke ve millet adına yapılan yanlışların üstünü örtmek hiçbir milli görüşçüye yakışmaz" dedi.

07.06.2011 18:20

Seçim çalışmaları kapsamında Sivas'ta konferansa katılan Saadet Partisi eski lideri merhum Necmettin Erbakan'ın kızı ve SP Genel İdare Kurulu üyesi Elif Erbakan Altınöz, iktidara yüklenerek, "Bir dönem birlikteydik, arkadaştık diye, ülke ve millet adına yapılan yanlışların üstünü örtmek hiçbir milli görüşçüye yakışmaz" dedi.

Karışıklıkların temelinde ABD olduğunu iddia eden Elif Erbakan Altınöz, "40 yıl önce milli görüşün ilk defa yola çıkarken söylemiş olduğu büyük İsrail devletinin kurulması için Ortadoğu'daki Müslüman ülkeler üzerinde böl, parçala ve yut taktiği uygulanacaktır sözü bir anda aklımıza geliyor. Görüyoruz ki işte bu taktikler yavaş yavaş uygulanıyor. Yeri gelecek ikiye üçe böldükleri Ortadoğu ülkelerini İsrail'e vilayet yapacaklar. Üzülerek söylüyorum ki bizim doğu ve güneydoğu illerimizin de içerisinde yer aldığı bir büyük İsrail devleti kurulmaya çalışılıyor. Türkiye de gelecekte bu yaşanan olaylardan nasibini alacak" diye konuştu.

Hükümete yönelik de eleştirilerde bulunan Elif Erbakan Altınöz, AK Parti'inin 'İstikrar sürsün Türkiye büyüsün' şeklindeki seçim sloganınını hatırlatarak, "İstikrar 2. 5 aylıkken açılıktan hayatını kayden bebekler midir, çocukları ile birlikte iftar sofrasına oturduğunda yiyecek birşey bulamayıp içeri geçip intihar eden babalar mıdır, yoksa küçük çocukların çıplak ayakla buz üzerinde ekmek kamyonlarının ardında koşması mıdır? Hiçkimseye iyi yönde bir istikrar var bu ülkede diye kabul ettiremeyiz" dedi. Elif Erbakan Altınöz sözlerine şöyle devam etti:

"Bize soruyorlar; 'Elif hanım bunlar sizin arkadaşlarınız değil miydiler, bir dönem birlikte değil miydiniz, şimdi neden çıkıp bunların yanlışlarını anlatıyorusunuz?' Böyle düşünen bütün halka babamın sözü ile cevap veriyorum. Evet bizim arkadaşlarımız, bizim kardeşlerimiz, bir dönem yan yana hizmet ettik. Bizim yanımızdan ayrıldılar, hepsini ayrı ayrı çok seviyoruz ama birşey var ki biz vatanımızı onlardan daha çok seviyoruz. İşte bunun için yapılan yanlışları herkese anlatmak boynumuzda bir vebaldir ve bir dönem birlikteydik arkadaştık diye ülke ve millet adına yapılan yanlışların üstünü örtmek hiçbir milli görüşçüye yakışmaz. " - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Elif Erbakan, Sivas'taki Konferensta Hükümeti Eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement