Hakan Peker, Safranbolu Belediye Başkanı Olmak İstiyor - Son Dakika
Politika

Hakan Peker, Safranbolu Belediye Başkanı Olmak İstiyor

Hakan Peker, Safranbolu Belediye Başkanı Olmak İstiyor

İYİ Parti'nin Safranbolu belediye başkan adayı olan şarkıcı Hakan Peker, turizm, kültür ve sanat alanlarında Safranbolu ile bağdaştığı için bu göreve talip olduğunu belirtti. Peker, Safranbolu'nun tarihi miras kenti olduğunu vurgulayarak, belediye başkanı olduğunda şehri en güzel ve kaliteli seviyeye getireceğini söyledi.

31.10.2023 17:51

Ünlü şarkıcı Peker: " Safranbolu'ya dokunmak için belediye başkan adayı oldum"

KARABÜK - İYİ Parti'den Safranbolu belediye başkan adayı olan şarkıcı Hakan Peker, UNESCO kenti tarihi ilçenin hak ettiği yerde olmadığını ve burayı hak ettiği konuma getirmek için aday olduğunu belirtti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında Safranbolu belediye başkan adayı olarak şarkıcı Hakan Peker'i açıklamıştı. Peker, Safranbolu'da gazetecilerle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Adayı Peker, Safranbolu'da olmaktan gurur duyduğunu ifade ederek, "Bütün anılarım, çocukluk anılarım burada. Safranbolu bana göre Karadeniz'in bir incisi, Batı Karadeniz'in özellikle. Tarihi miras kentimiz. Yani 19 kentten bir tanesi" dedi.

"Bugüne kadar çok güzel şeyler olmuş ama bana göre hak ettiği yere gelememiştir" diyen Peker, "Turizmde, kültürde ve sanatta benle bağdaştığı için, ben Safranbolu olduğum için bu yörenin çocuğu olduğum için buraya dokunmak için belediye başkanı olmak istedim. Yoksa benim belediye başkanlığı olmak gibi herhangi bir kaygım ve endişem olmadı. O yüzden çok rahatım. Kendimi evimde gibi hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Peker, belediye başkanı olduğunda Safranbolu'yu en güzel ve kaliteli seviyeye, çalışma arkadaşlarıyla birlikte getireceklerini söyledi.

Toplantıda Peker'e İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Orkun Kanber ve il ile ilçe teşkilatları da eşlik etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Hakan Peker, Safranbolu Belediye Başkanı Olmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement