Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım, Gümüşhane'de - Son Dakika
Politika

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım, Gümüşhane'de

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım, Gümüşhane\'de

Yıldırım: "Yerel seçimlerde halkımızın Saadet Partisi'ne teveccüh göstereceğine inanıyorum"

09.10.2013 13:08

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, "Yerel seçimlerde halkımızın Saadet Partisi'ne teveccüh göstereceğine inanıyorum" dedi.

Yıldırım, partisinin Gümüşhane İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin içinde bulunduğu durumun iyi olmadığını savunarak, "'Türkiye'nin içinde bulunduğu durum öyle herkesin televizyonlardan seyrettiği gibi çok rahat değil. Bugün Türkiye'de hayvancılık, tarım ölmüş durumda. Türkiye'nin uyguladığı tarım politikaları tamamen yanlıştır. Bu yüzden köylerimiz boşalıyor" diye konuştu.

Türkiye'nin temel politikalarının da yanlış olduğunu iddia eden Yıldırım, "Uyguladığı ekonomik sistem, kapitalist sistemdir. Bu sistemden bir an önce vazgeçilip, adil ekonomik sisteme geçilmelidir. Faizci kapitalist düzen, milletimizi çökertiyor" ifadelerini kullandı.

Yıldırım, Demokratikleşme Paketi'nde bazı olumlu şeylerin olduğunu gördüklerini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Bu paketle eğer milletin haklarını veriyorsan, milletin hak ettiği ve elinden alınan şey neyse tamamının verilmesi gerekir. 'Kamusal alanda başörtüsünü serbest bırakacağız ama bazı kurumlar bunun dışında kalacak' diyorlar. Milletin insan haklarını çalanların elinden bu hakları alırken, hırsıza mı sormak lazım? 17 milyon evladımız ilkokul, ortaokul ve liseye gidiyor. Bu çocuklarımızın tamamı cuma saatinde okullarda kalıyor. Okullar onlara hapishane oluyor. Neden Türkiye'de cuma namazı vakti tatil olmuyor? Bu evlatlarımız Müslüman değil mi? Bunların derslerine, seçmeli dersi Kur'an koyuyorsun da neden cuma saatini serbest bırakmıyorsun? Hatta neden seçmeli ders konuluyor. Müslüman çocuğa, 'kitabını seçer misin' diye sorulur mu? Milletimiz, bu iktidarın kendisine yönelik bir takım iyileştirmeler yapacak diye 10 yıldır sabrediyor."

Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde halkın Saadet Partisi'ne teveccüh göstereceğine inandığını dile getiren Yıldırım, "Önümüzdeki belediye seçimleri çok önemlidir. Biz bu seçimlerde halkımızın Saadet Partisi'ne yöneleceğini biliyoruz. Yapılan anketlerde, 'AK Parti'ye oy vermezseniz kime oy verirsiniz' denildiğinde yüzde 80 Saadet Partisi çıkıyor. Bu, milletin hükümete verdiği avansın bitmiş olduğunu gösterir" ifadelerini kullandı. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım, Gümüşhane'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement