Sahte Para ile Piyango Bileti Almışlar - Son Dakika
Politika

Sahte Para ile Piyango Bileti Almışlar

Sahte Para ile Piyango Bileti Almışlar

Bursa'da Milli Piyango bileti satın alarak piyasaya sahte para sürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

13.12.2011 10:04

Bursa'da, Milli Piyango bileti satın alarak piyasaya sahte para sürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi, tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Sokak Timleri, bir şebekenin Milli Piyango bileti satın alarak piyasaya sahte para sürdükleri ihbarı üzerine harekete geçti.

Özellikle kentin işlek caddelerinde önlem alan polis ekipleri, sahte parayla Milli Piyango bileti aldıkları iddiasıyla Mehmet Esen (37), Nurettin Kaplan (39) ve Abdurrahman Altınışık'ı (61) gözaltına aldı.

Bu sırada, polisin elinden kurtulan ve kiralık otomobille Eskişehir'e kaçan Necati Fidan da (53), Bursa polisinin ihbarı üzerine Eskişehir'de yakalandı.

Aramada zanlıların üzerinde 27 adet 200 TL'lik sahte banknot ile 2 adet 100 dolarlık sahte banknot ele geçirildi.

Zanlılar, Emniyetteki ifadelerinin ardından "teşekkül halinde piyasaya sahte para sürme" suçundan sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Piyasa sahte para sürmek için Esen ve Kaplan'ın Adana'dan, Altınışık ve Fidan'ın ise Malatya'dan Bursa'ya geldikleri de tespit edildi. - BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Sahte Para ile Piyango Bileti Almışlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement